Peg Parneviks svåra beslut med pojkvännen Filip Lamprecht

Peg Parneviks svåra beslut med pojkvännen Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i många år.
Nu berättar hon om framtidsplanerna ihop, och de stora besluten som ska tas.
Allt om Peg Parnevik
Slå på ljud

Artisten Peg Parnevik blev ett känt ansikte efter att hon och familjen medverkat i egna tv-serien Parneviks på TV3 och Viafree. Tillsammans med mamma Mia, pappa Jesper, och syskonen Penny, Philippa och Phoenix bjöd de in olika kända svenskar till sitt stora hus i Florida. Och nog uppskattades det av tittarna – det blev hela fyra säsonger av programmet. Det var familjen själva som till slut satte stopp för flera säsonger.

I programmet har tittarna kunnat ta del av Pegs relation med kändissonen Filip Lamprecht, vars föräldrar är Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht. Peg och Filip blev ett par i slutet av 2016, och har hållit ihop sedan dess.

Men relationen har inte bara varit enkel. I podcasten Pillowtalk som Peg driver ihop med systern Penny har hon varit öppen med att hon och Filip tagit sig igenom en del motgångar.

Paret har gjort slut ett flertal gånger, för att snabbt bli tillsammans igen.

Orden om framtiden med Filip

Men trots motgångar så finns det inga tvivel om att kärleken mellan dem är stark. De är duktiga på att hylla varandra på sina sociala medier. Så sent som igår delade Peg en kärleksfull bild av henne och Filip ihop.

I en ny intervju med Aftonbladet Klick berättar Peg om framtiden ihop med Filip.

– Vi är inte förlovade, men har varit ihop länge, vill köpa lägenhet, förlova oss, hela den grejen. Sen är det svårt då jag har mycket jag vill göra både i och utanför Sverige. Jag bor egentligen 50/50 här och i USA, men fastnade lite här på grund av coronan. Jag har kommit närmre att vilja flytta till Sverige, men jobbar ändå en del i L.A. Vi får se, men jag skulle absolut kunna tänka mig att bo permanent i Sverige med Filip, säger hon.

”Svårt för honom”

På frågan om Filip inte vill flytta till USA svarar hon:

– Jag tror det skulle vara svårt för honom. Jag har mitt liv där också, men han har bara bott i Sverige. Sverige är hans hem.

Systern Penny blev mamma till sonen Atticus 2019, och trots att Peg drömmer om barn är just det något som fått henne att vilja vänta ett tag.

– Ja, ännu mer efter att ha sett henne bli mamma, vilket jobb det är. Pennys största dröm var att bli mamma. Ändå sa hon till mig, att om du inte är 150 % redo, gör det inte. För det är det mest fantastiska i livet, men också ett sånt jävla jobb, och just nu är min karriär min bäbis, säger hon till Aftonbladet Klick.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!