LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parnevik stöttas av följarna – efter tunga beskedet

11 jul, 2020 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen
Peg Parnevik uppdaterar flitigt sina följarna om sitt liv.
Nu delar artisten med sig av ett besked som fått följarna att skicka stöttande hälsningar.
”Låt det ta den tid det tar att komma tillbaka till livet”, skriver en följare på Instagram till Peg.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 24, har gjort fullkomlig succé som artist under de senare åren. Innan Peg satsade fullt ut på musiken kunde vi se henne och familjen i reality-serien Parneviks. Förutom sin egna musik som Peg släpper under sitt egna namn så är hon även en del av duon Gammal.

Förändringen med pojkvännen Filip

När pandemin tidigare i år bröt ut, befann sig Peg i USA. Detta innebar att hon inte visst när hon och kärleken Filip Kaspersen Lamprecht, 23, skulle kunna ses igen, eftersom Filip bor i Sverige. Paret blev tillsammans för över tre år sendan och under årens gång har relationen gått upp och ned. De har flera gånger gjort slut och hittat tillbaka till varandra, vilket är något som Peg pratat öppet om. Men efter lite tur lyckades Peg sätta sig på ett plan mot Sverige och kunde då återförenas med Filip.

När Hänt pratade med Peg strax efter att hon landat i Sverige berättade hon om förändringen i relationen med pojkvännen. Peg och Filip som är vana vid att ha ett distansförhållande satt då nämligen i karantän ihop. Peg förklarade att det stundvis var mysigt men att det också uppstod en del tjafs.

Annons

Peg Pareviks nya erkännande

På Pegs sociala medier berättar hon ofta om sitt mående. Följarna får inte bara hänga med under de gladare stunderna utan Peg lyfter även tider som känns tyngre för henne. Nyligen publicerade Peg ett inlägg där hon berättade om hur hennes liv ser ut just nu.

Går igenom en riktig dipp just nu. Men jag kommer att studsa tillbaka! Så om jag är borta från sociala medier kan ni tänka på att jag skriver ledsen sånger med underbara människor och växer som person”, skriver Peg på Instagram till en bild på sig själv.

Stora stödet från följarna

Under inlägget regnar det in peppande hälsningar till artisten. Följarna påpekar bland annat att det är viktigt att Peg tar sig tiden till att fokusera på sitt mående.

Låt det ta den tid det tar att komma tillbaka till livet. Vi råkar alla ut för upp o ner steps”, skriver en följare.

Var rädd om dig Peg. Älskar din musik o din närvaro i sociala media! Du behövs i detta forum men bara när du redo o orka, var rädd om dig”, skriver en annan.

Man måste tillåta sig att ha downs också. Det är en del av livet”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons