Peg Parnevik visar upp intima tatueringen

Peg Parnevik

Att Peg Parnevik har mycket tatueringar är ingen nyhet, men nu chockar hon följarna med att visa upp en extra intim tatuering.

Peg Parnevik är tv-profilen och artisten som blev ett välkänt ansikte för flera år sedan när hon var med i familjens egna realityserie Parneviks. Programmet gjorde succé landet över och sedan dess har hon och syskonen hållit sig kvar i rampljuset.

Nu chockar hon många med sin nya tatuering.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia och Jesper Parnevik var skeptiska

De som följt Parneviks vet att föräldrarna Mia Parnevik och Jesper Parnevik till en början var lite skeptiska till deras dotters tatueringar. Men tillslut valde de att lägga sina egna åsikter åt sidan och på Pegs 20-årsdag chockade de med att ge henne en tatuering i födelsedagspresent. Men det var inte helt okommenterat som de gjorde det.

– Det här tar emot för pappa och mig. Det här är jobbigt, sa Mia då innan hon fortsatte:

– Jag har försökt förtränga att Peg har fått en tatuering i födelsedagspresent för hon kommer ju vilja göra det. Men samtidigt så är hon ju vuxen så det kan väl vara kul att vi inte är så dumma.

Men för Peg var det inte lika självklart att göra en tatuering som Mia faktiskt trodde.

– Nu när jag får göra det så vet jag inte om jag vill. Eller jag vill men jag är lite rädd. Jag trodde aldrig att de skulle säga ja, sa hon.

Men mycket har hänt sedan dess och de som följer artisten på Instagram idag vet att hon inte är den som tackar nej till nya tatueringar i första taget.

Visar upp nya tatueringen

Idag har Peg nämligen fullt av olika tatueringar på sin kropp som föreställer både symboler och citat. Och det verkar inte ha tagit stopp än.

Nu har hon slagit till med ännu en tatuering, och det är på tatuerarens Instagram som hon visar upp det nya konstverket. Tatueringen föreställer ett hjärta gjort av taggtråd och sitter runt artistens ena bröstvårta.

Peg själv har inte kommenterat den nya tatueringen än, men i kommentarsfältet har den möts av minst sagt bra respons. Flera har nämligen kommenterat eldflammor och skriver att de älskar den.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts längtan efter barn med flickvännen Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks ovanliga namnbeslut för dottern – känslosamma detaljen