LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks om relationen till Ellen Krauss idag – efter inspelningarna

19 nov, 2023 
Linn Seipel
peg parnevik ellen krauss
Artiserna Peg Parnevik och Ellen Krauss har kommit varandra riktigt nära under inspelningen av Så mycket bättre.
Nu berättar Peg om deras relation idag – några månader senare!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättreBrand logo
Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättre

TV4:s lördagsunderhållning Så mycket bättre är halvvägs genom sin fjortonde säsong och det är tydligt att relationerna mellan artisterna växer sig starkare.

Nyligen uppträdde Peg Parnevik, 28, som är en av deltagarna, i Nyhetsmorgon med två låtar från programmet – Stockholm och Bättre nu (The Wedding). Pegs tolkning av Ellen Krauss, 23, låt The Wedding ligger nämligen etta på svenska topp 50-listan på Spotify.

På en tredje plats på samma lista ligger i skrivande stund Ellen Krauss tolkning Inatt av låten Inget stoppar oss nu, skriven av Lasse Holm, 79, (framförd av gruppen BlackJack).

Ellen Krauss och Peg Parnevik relation efter programmet: ”Gudmor till mina barn”

Tjejerna gör således succé i programmet, och de verkar också ha kommit varandra riktigt nära under inspelningen. När programledaren Jenny Alversjö, 49, frågar om det svarar hon:

Annons

– Alltså jag och Ellen har ju blivit ”besties” (bästisar). Jag har redan lovat henne, jag tror till och med att vi sa det i någon synk, att det är liksom gudmor till mina barn, säger Peg i programmet.

Peg Parnevik om kärlekslivet: ”Jag är så kär”

Deras otroliga kemi har fått det att spekuleras lite om huruvida det kan röra sig om mer än vänskap mellan tjejerna. Men i dagsläget är det nog inte så troligt, även om Ellen Krauss gillar tjejer och är singel, så är Peg i en lycklig relation med sin pojkvän.

– Jag är så kär och känner att jag har hittat rätt person. Jag är superlycklig, berättar Peg i samma intervju.

Lasse Holm om årets säsong: ”Älskade alla”

Hon berättar också om årets Så mycket bättre-gäng i allmänhet. Att de alla kommit att bli en som en andra familj efter medverkan i programmet. En uppfattning som verkar delas av flera.

– Jag älskade allihopa lika mycket faktiskt. De hade otroligt olika personligheter, alla var väldigt spännande och kul. Några kände jag sedan tidigare. Jag kände Sanne, Peg och Dogge, men Jonathan, Ellen och Mapei var nya för mig, men superfina människor, sa exempelvis Lasse Holm nyss i en intervju med Hänt.

FOTO: Karl Melander/TT

Annons