LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om pojkvännens tuffa kärlekssvek: "Jag grät och grät och grät"

23 feb, 2018 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen blev ett offentligt par i slutet av 2016. Nu avslöjar hon hur det gick till när vänskapen övergick till kärlek. Vägen dit var inte spikrak.
Annons

Peg Parnevik, 22, och Filip Kaspersen Lamprecht, 20, gick ut som ett par i slutet av 2016, men innan det har de varit familjevänner sedan barnsben. I podcasten ”Pillowtalk” berättar Peg nu om hur det egentligen gick till när hon och Filip bestämde sig för att bli ett par.

Hon och Filip kysstes av en slump på nyårsafton 2016, men månaderna efter det hände ingenting mer mellan dem. Under ett midsommarfirande samma år befann de sig på samma plats igen, och då fick Peg upp ögonen för Filip på riktigt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hade helt glömt bort honom. Jag ba ”va, men gud, varför blev det aldrig något mellan oss?”, säger Peg i podcasten.

Peg förklarar att hon starkt kände att ”hon bara måste ha honom”, men det var inte helt enkelt bara för det. Hon försökte visa sitt intresse genom att både prata med honom själv och låta en vän prata med honom, men beskriver att det gick ”åt helvete”. Hon försökte även kyssa honom, men fick i stället se sig avvisad.

Annons

– Jag försökte pussa honom två olika gånger men han bara vände sitt ansikte. Det är den största avvisningen jag varit med om i mitt liv, säger hon om sveket och fortsätter:

– Jag gick där ifrån, sen sprang jag iväg och började gråta. Jag har aldrig varit med om något sådant tidigare, det var därför jag började gråta. Därför grät, och grät, och grät jag.

Men trots det så löste det sig till slut. Efter att han undvikt hennes försök till kyssar pratade de ut, och efter månader av ”på och av” så blev de slutligen ett par!

Foto: IBL

Annons