Efter tragedin – Peg Parneviks krav på kändissonen

Peg Parnevik berättar om sin stora rädsla i relationen med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht i podcasten ”Pillowtalk” som hon driver tillsammans med systern Penny Parnevik.

Familjen Parnevik befann sig i Hawaii tidigare i år när myndigheterna slog larm om att en missil var på väg mot ön. De tvingades ta skydd i ett kylförvar i över en timme innan de fick veta att varningen var ett misstag. Systrarna Peg Parnevik, 22, och Penny Parnevik, 20, har efter händelsen berättat att de uppskattar livet mer nu än tidigare i sin podcast ”Pillowtalk”.

Men de uppskattar inte bara livet mer, det här även satt andra tankar i dem. I alla fall i Peg Parnevik.

– Ända sedan vi var i Hawaii så har jag sagt till honom att jag inte vill att vi ska vara ifrån varandra för länge. Speciellt om någon av oss ska flyga någonstans, för jag vill inte att något ska hända. Det kanske låter löjligt, men för att vara realistisk så är det så mycket som kan hända nu för tiden när man är på en flygplats eller i en stor stad. Vart som helst, säger Peg Parnevik i podcasten.

– Visst det kan gå några dagar. Om jag ska på något möte eller på turné, eller att han måste åka iväg på någonting. Det är okej. Men inte att det skulle bli veckor åt gången där vi inte är med varandra, fortsätter hon.

Hon syftar på sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, 20, som hon varit tillsammans med i över ett år. Penny Parnevik förstår hennes rädsla, men förklarar att hon inte kan gå runt och tänka så.

– Jag tänker så här: om jag tycker om att umgås med honom och älskar honom. Varför ska jag då vara ifrån honom?, svarar Peg då.

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks lyxiga kärlekspresent från pojkvännen: ”Sjukt romantiskt”

LÄS OCKSÅ: Systrarna Parnevik kritiska mot Isabella Löwengrip – efter uttalandet: ”Sorgligt”

Foto: Stella Pictures