LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om otrohetsryktet – efter exets nya kärlekslycka

26 sep, 2023 
Peg Parnevik
Peg Parneviks ex har hittat kärleken på nytt.
Vilket ex det handlar om låter hon vara osagt – men att hans nya flamma inte är en främling för artisten råder det ingen tvekan om.
– Ni alla vet vem jag pratar om och jag känner; upprättelse för Peg!, säger hon i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Det händer en hel del i Peg Parneviks, 28, liv just nu. Hon har hunnit släppa flera singlar i år och i somras fick hon bland annat äran att spela på festivalen Lollapalooza i Stockholm. Karriären går med andra ord som på räls!

Även i privatlivet har det varit händelserikt på sistone. I augusti blev hon moster för tredje gången när lillasystern Penny Parnevik, 26, födde sonen Achilles. Och i våras berättade artisten att hon är singel igen efter uppbrottet från Jesper Nicklasson. Peg och Jesper blev ett par ungefär ett halvår efter ett väldigt omskrivet uppbrott från Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht, 26.

I det senaste avsnittet av systrarnas podcast Peg och Penny blickar de tillbaka på gamla kärleksrelationer, och Peg uttalar sig bland annat om ett otrohetsrykte som florerat kring ett av hennes tidigare förhållanden.

Annons

Peg Parnevik om otrohetsryktet: ”Vet inte vem jag ska lita på”

I podden vill Peg Parnevik inte nämna några namn, utan låter lyssnarna själva spekulera i vem det är hon pratar om.

– Ni kanske vet att jag var med om en situation där jag kände; jag vet inte om han har varit otrogen, han har sagt till mig att han inte var det, jag vet inte vem jag ska lita på. Alla andra säger att han har varit otrogen. Jag vet inte, världen känns upp och ner, jag vill lita på min partner om han säger att han inte har varit otrogen. Men jag kan inte helt neka det jag har sett och den kemin. Och hur hon har betett sig och saker hon har sagt till mig, säger Peg och fortsätter:

– När jag har konfronterat henne och typ gråtit framför henne har hon sagt ”jaha, vad tråkigt”. Nu visar det sig att de är tillsammans. Ni alla vet vem jag pratar om. Och jag känner; upprättelse för Peg!

Starka orden om exets nya kärlek: ”Kändes inte alls sorgligt”

Peg Parnevik har alltså fått höra att hennes ex och en person som var en känslig punkt i deras relation numera är ett par. Nyheten väcker starka känslor hos artisten.

Annons

– Jag fick höra från min kusin att de är tillsammans och det blev bekräftat av en familjevän att de är tillsammans och då kände jag; haha jag visste det. Och det kändes inte alls sorgligt, det kändes bara bra faktiskt. Det kändes som en otrolig lättnad.

Penny menar att det här bekräftar för Peg att hon kan lita på sin magkänsla och att hon inte var ”galen som misstänkte någonting”.

Tidigare i sommar avslöjade Peg Parnevik att hon har en ny pojkvän. Kärleken verkar blomstra mellan henne och Sebastian de la Vega!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons