BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik är singel – bekräftar uppbrottet: ”Ska finnas gränser”

24 apr, 2023 
André Färnsveden
Peg Parnevik.
Peg Parnevik har tidigare visat upp pojkvännen Jesper Nicklasson.
Men nu bekräftar hon att de har gjort slut.
– Jag tror att nästa relation jag går in i så måste jag vara lite hårdare, säger Peg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Peg Parnevik, 27, blev känd genom tv-serien Familjen Parnevik. Där fick tittarna följa golfproffset Jesper Parnevik och hustrun Mia Parnevik, och deras fyra barn, Peg och syskonen Penny Parnevik, Phillipa Parnevik och Phoenix Parnevik.

Sedan dess har Peg slagit igenom som musikartist och ska under hösten vara en av profilerna i Så mycket bättre.

Men vid sidan av sin musikkarriär har hon podcast, Peg & Penny, med lillasystern Penny. I det senaste avsnittet kommer Peg med ett avslöjande – att hon är singel.

Peg Parnevik om uppbrottet

Avsnittet har systrarna döpt till Peg är singel. De berättar att det kommer att handla om kärlek och systrarna talar ut Pegs uppbrott med pojkvännen Jesper Nicklasson.

Annons

– Vi ska prata om kärlek idag, säger Peg och skrattar.

– Jag tror att det som är jobbigt för dig är just nu är ensamhet och inte... Jag vet inte hur mycket du vill att jag ska säga.. Men inte såhär ”den här personen som jag har förlorat i mitt liv är den personen som checkar alla boxar i min livspartner, men ”Fan vad jag känner ensam och jag önskar att jag inte var ensam”

– Ja det är som är så svårt är att jag... På ett sätt känner jag att jag har så mycket i mitt och jag är så lycklig och tacksam och jag är mer trygg i mig själv än någonsin.

Peg Parnevik om kraven i nästa relation

– Jag tror att nästa relation jag går in i så måste jag vara lite hårdare och sätta förväntningar och gränser. Men det är det som är att vara i en vuxen relation, du kan inte ha det precis exakt som du alltid haft det.

Hon berättar att det hon kräver i nästa relation är en respekt, vilket hon berättade om för Pennys make Douglas Murray.

– Det är det som jag har haft jättesvårt för, jag tycker det ska finnas gränser och jag tycker att det ska finnas respekt. Och jag tror att ni verkligen har det, jag sa det till Douglas häromdagen, när jag ser på eran relation så är det något jag vill sträva efter, ni har hittat en bra balans.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons