LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parnevik om kärleken – tre månader efter uppbrottet från Jesper Niklasson

02 jul, 2023 
PEG PARNEVIK
Peg Parnevik har tidigare haft två kända pojkvänner, Filip Lamprecht och Jesper Niklasson.
Nu berättar hon hur det står till på kärleksfronten idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Peg Parnevik, 27, blev känd genom tv-serien Parneviks. Där fick tittarna följa hela familjen i form av golfproffset Jesper Parnevik, 58, och hustrun Mia Parnevik, 55, samt deras fyra barn, Peg och syskonen Penny Parnevik, 26, Philippa Parnevik, 24, och Phoenix Parnevik, 22.

Sedan dess att serien slutade sändas har mycket hänt. Nästan alla barnen har flyttat till Sverige, Penny väntar sitt tredje barn och Peg har slagit igenom som artist. I höst får vi se henne i den nya säsongen av Så mycket bättre där hon tolkar andra artisters låtar.

På kärleksfronten har det också hänt mycket för Peg de senaste åren. När vi fick se henne i Parneviks var hon tillsammans med Filip Lamprecht, 26, men i samband med hans medverkan i Let's dance 2021 gjorde de slut.

Annons

Peg Parnevik om uppbrottet från Jesper Niklasson

Kort efter uppbrottet från Filip fann Peg kärleken igen. Det var ingen mindre än musikproducenten Jesper Niklasson, 26, som då fångat hennes hjärta. Men kärlekssagan varade inte för evigt och i våras meddelade Peg att de gått skilda vägar.

– Det är alltid när det går så bra för mig i min karriär, det är då som allting totalt rasar i mitt privata liv, sa Peg i sin podd Peg & Penny som hon har med sin syster.

I avsnittet konstaterade systrarna att problemet är att Peg känner sig ledsen men framför allt ensam.

– Jag tror att nästa relation jag går in i så måste jag vara lite hårdare och sätta förväntningar och gränser. Men det är det som är att vara i en vuxen relation, du kan inte ha det precis exakt som du alltid haft det, sa Peg i podden.

Peg Parneviks nya kärleksbesked

I helgen nådde Peg en annan milstolpe, nämligen att spela på festivalen Lollapalooza i Stockholm. I en intervju med Aftonbladet fick hon frågan om hur det ser ut med kärlekslivet.

– Jag är singel. Dejtar lite. Men sen har det varit mycket nu med mina tolkningar, att gå tillbaka in i heartbreak-känslor och vara lite ledsen. Men jag är lycklig. Jag är glad för att vara singel och bara hänga med mig själv, säger Peg och fortsätter:

– Nej, jag är closed for business. Jag dejtar lite, men jag vill fokusera på musiken, min karriär och turné.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons