ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bygglovs-Matte Karlsson om bröllopet med Lily – blir inte som planerat

02 jul, 2023 
Matte Karlsson från Bygglov planerade för att gifta sig med kärleken Lily Inan på Santorini.
I en ny intervju avslöjar han nu varför bröllopsplanerna har fått ändras om helt.
– Ibland får man inte allt man vill, säger Matte till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hundcoachen Fredrik Steen - de fina orden om kärlekenBrand logo
Hundcoachen Fredrik Steen - de fina orden om kärleken

Mats "Matte" Karlsson, 49, är tv-snickaren som gjorde succé i TV4:s långkörare Bygglov tillsammans med Willy Björkman, 76. Han blev Bygglovs-Matte med hela svenska folket men när programmet sedan lades ner för fem år sedan försvann Matte allt mer från rampljuset.

Sedan slutet av november 2019 är Matte förlovad med Lily Inan, 42. Matte gick då ner på knä under en resa på en ö utanför Madagaskar.

– Vi ska gifta oss på Santorini. Det blir lite lagom, inte flera tusen och inte bara tio stycken heller. Vi skulle ha gift oss för något år sedan i Grekland men så har det kommit lite corona där emellan. Det var tråkigt, det kom precis när vi skulle gift oss, så vi sköt på det ett halvår och tänkte att det måste ju vara borta då. Sen sköt vi det på ett år men då var det fortfarande igång, har Matte tidigare berättat för Hänt om bröllopsplanerna.

Annons

Bygglovs-Matte Karlsson om ändrade bröllopsplanerna med Lily Inan

I en ny intervju med Hänt berättar Matte om hur det ser ut med bröllopsplanerna.

– Vi är fortfarande förlovade och allt är bra men vi har inte kommit dit än, det kom för mycket emellan, säger han till Hänt.

Det visar sig även att planerna för den stora dagen har fått slängas om rejält efter de senaste turbulenta åren.

– Vi skulle ju gifta oss i Grekland, så flyttade vi det ett halvår och sen ett till halvår. Men så var det fortfarande pandemi. Sen tog pandemin ut sin rätt, inte på förhållandet men vi får nog gifta oss hemma istället, säger Matte.

När blir det?

– Vi har inte bestämt ett datum än men det ska bli. Inte den här sommaren iallafall.

Att bröllopet inte blir i Grekland är något Matte ändå känner sig relativt okej med.

– Det hade varit fantastiskt eftersom Lily är halvgrekiska så det var ju därför tanken fanns. Men ibland får man inte allt man vill.

Matte och Lily
Matte och kärleken Lily. Foto: Privat

Du tänker att det handlar om den ekonomiska aspekten?

– Lite så om man ska vara krass. Men Santorini finns ju kvar och vi kan ju åka dit på bröllopsresa om inget annat.

Matte Karlsson om att fylla 50 år: ”Då blir det fest”

Utlandsbröllop eller ej så sprudlar kärleken mellan Matte och Lily, som snart väntas bli hans fru. Men innan den dagen är kommen vaknas det ett annat firande.

– Det känns jättebra. Men man blir ju gammal också, jag blir 50 nästa år och då blir det fest då också. Så det ska väl börja planeras det också.

FOTO: TT

Annons