ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks utspel om ex-pojkvännen Filip Lamprecht: ”Infekterat”

02 jun, 2023 
Simon Lundh
Filip och Peg
Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjorde slut 2021.
Nu berättar Peg i sin podcast om hur hon såg på deras förhållande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Filip Lamprecht, 26, och Peg Parnevik, 27, var ihop i många år innan de 2021 valde att gå skilda vägar. Sedan dess har båda uttalat sig om varför det tog slut.

Därför tog det slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik

I Peg och systern Penny Parneviks, 26, tidigare podd Pillowtalk berättade Peg då om varför förhållandet tog slut mellan de två.

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen, han var inte otrogen med Linn eller något sådant. Och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut, sa Peg då.

Även Filip har berättat i podden Två meter dumheter varför det tog slut mellan paret. Filips medverkan i Let's dance hade en inverkan på beslutet.

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som.

Annons

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra, sa Filip och syftad på programmet.

Peg Parnevik om infekterade slutet på hennes förhållande med Filip

I systrarna Parneviks nuvarande podcast Peg & Penny berättar Peg mer om förhållandet.

– Med Filip var det min bästa vän, vi gjorde allting tillsammans och jag trodde att vi skulle förlova oss och få barn. Då var jag, ”herregud, hur ska jag träffa någon som lever upp till det här”. Han var ändå en del av familjen. Han var liksom en parnevikare, säger Peg.

Peg har tidigare berättat att det var Filip som avslutade förhållandet.

– Missförstå mig rätt, jag vill inte säga ordet infekterat, men det blev så på slutet. Vi är så sammanflätade och så mycket en del av varandras liv. Nu blir det infekterat. Vi måste separera helt för att det här är min familj och mina vänner. För det går inte för oss att behålla någonting av den världen vi delade.

Även Penny instämmer i podden att Filip och Peg under förhållandet var en duo och att de inte gjorde något utan varandra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons