LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om att flytta hem till Florida

31 jul, 2023 
Johanna Talamo
Peg Parnevik om flytten till Florida
Peg Parnevik och systern Penny driver podcasten Peg och Penny tillsammans.
I det senaste avsnittet diskuterar systrarna bland annat Peg Parneviks senaste flyttplaner:
”Florida känner jag mig som mest hemma, det är mitt hem.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Peg Parnevik, 27 blev känd genom realityserien Parneviks. I serien fick tittarna följa Jesper Parnevik, 58, och hustrun Mia Parnevik, 55, samt deras fyra barn, Peg och syskonen Penny Parnevik, 26, Philippa Parnevik, 24, och Phoenix Parnevik, 22 i deras vardagsliv.

Peg Parnevik och syskonen är uppvuxna i Florida. I serien Parneviks fick tittarna ta del av deras liv i deras otroligt maffiga hus, Casa Mia, belägen vid Indian river i Jupiter, Florida.

Peg Parnevik om kärlekslivet

Peg Parnevik har haft två offentliga relationer. I realityserien Parneviks fick vi följa hennes relation med Filip Lamprecht, 26 som avslutades i samband med hans medverkan i Let's dance 2021.

Kort efter uppbrottet från Filip fann hon kärleken igen i musikproducenten Jesper Niklasson, 26. Men även den kärleksresan tog slut, något som Peg bekräftade i hennes och systerns podcast Peg och Penny.

Annons

– Jag är singel. Dejtar lite. Men sen har det varit mycket nu med mina tolkningar, att gå tillbaka in i heartbreak-känslor och vara lite ledsen. Men jag är lycklig. Jag är glad för att vara singel och bara hänga med mig själv, sade Peg då och fortsatte:

– Nej, jag är closed for business. Jag dejtar lite, men jag vill fokusera på musiken, min karriär och turné.

Peg Parnevik om anledningen bakom flyttplanerna

I det senaste avsnittet av systrarna Parneviks podcast Peg och Penny diskuterar duon Pegs nuvarande boendesituation och känslorna kring att inte ha någon bas i livet.

Samtalet börjar med att de pratar om hur relationen till föräldrarna, Mia och Jesper, har blivit bättre nu när de flyttat ut varpå Peg pratar om sitt senaste besök i Florida.

Annons

– När jag landade så tänkte jag såhär ”hmm I could live here” och jag vet inte varför, jag tycker inte ens om Florida, säger hon och fortsätter.

– Jag var såhär, jag kanske ska köpa ett hus här. Mamma svarade ”men du har ju ett hus: ”Jag ba ”jo ja men jag tror att jag kanske vill bo bredvid er”.

Peg Parnevik fortsätter med att reflektera vad dragningen tillbaka till hemstaden Florida kan bero på och påpekar att det kanske är en fas i livet som hon är i just nu. Hon blir då avbruten av systern Penny som inflikar att Peg känner sig ensam.

– Jag hatar när du säger att jag är ensam för jag är inte ensam, jag känner mig väldigt fulfilled, faktiskt, svarar Peg då och fortsätter.

– Jag tror att det är mer, jag börjar närma mig 30 år och när jag går in i 30 så vill jag känna att jag är typ, eller såhär, sen vårt gamla hus, Casa Mia så tror jag inte att jag har en bas. Jag känner aldrig att jag kommer hem.

Annons

Vidare förklarar Peg att det är just att inte ha någon bas i livet, en plats som hon kallar hemma som förmodligen får henne att fundera på att flytta till Florida – eftersom det är där hon har vuxit upp.

– Alla frågar mig var hemma är? Jag vet inte, ibland känner jag LA, ibland känner jag Florida. Florida känner jag mig som mest hemma, det är mitt hem, säger hon.

Det stora vita huset med blåa knutar som syskonen växte upp i kallades Casa Mia, för en tid sen sålde Jesper och Mia Parnevik huset. Något som Peg Parnevik även pratar om podden.

– Men det är ett nytt hus nu, så det är inte riktigt mitt hem ändå, jag tror att jag inte riktigt hittat där jag vill bo, säger hon och fortsätter.

– När jag hittar min bas så tror jag att det är lättare att hitta en partner, men jag vet inte, just nu dras jag mer åt Florida.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Robin Lorentz-Allard / Aftonbladet / TT

Annons