Peg Parnevik om bråken inom familjen – efter avslöjandet om Penny

Penny och Peg Parnevik

Det stormar i familjen Parnevik. I en ny intervju berättar familjemedlemmarna om den svåra tiden.

”Pratade inte på flera veckor”
0:49

Efter reklamen: Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”

(0:49)

I programmet Parneviks har vi under fyra säsonger fått följa den svensk-amerikanska familjen, som är folkkära tv-personligheter och flera av dem talanger inom olika genrer. Den tighta familjen består av föräldrarna Jesper och Mia Parnevik, samt barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Programmet Parneviks började sändas 2015 och vann samma år Kristallen i kategorin Årets realityprogram. Mia Parnevik fick även pris för Årets tv-personlighet. Den varma, öppna och humoristiska familjen har tagits emot med öppna armar av det svenska folket. Mia Parnevik är även en av årets deltagare i Let's dance, men blev först ut att lämna programmet.

Parneviks

Familjen Parnevik

Peg tappade sitt hår efter den tuffa perioden

Under det senaste året har Peg lidit av depression och ångest, vilket i sin tur gjort att hon tappat mängder av hår.

– Mitt hår har alltid varit mitt id och någonting som jag verkligen tycker om med mig själv. Det har varit en självklarhet att ha tjockt, långt hår om jag vill. Men plötsligt hade jag liksom inget kvar. Jag fick panik och sörjde mitt hår och vad jag trodde var mitt ”riktiga” jag, berättar Peg i intervjun med Expressen.

Peg lämnar Sverige helt – bekräftar hemliga flytten

”Pratade inte på flera veckor”

Penny Parnevik, 25, är gift med hockeyspelaren Douglas Murray, 42. Tillsammans har de två barn som föddes med endast ett års mellanrum. När Penny som 22 åring blev mamma till sitt första barn möttes hon inte av direkt glädje från alla sina familjemedlemmar – storasyster Peg pratade inte med Penny på flera veckor efter hon fick reda på nyheten.

– Jag var livrädd för förändringen och vad det skulle betyda för vårt systerskap, vänskap och partnerskap. Det skapade i sin tur ganska mycket kaos i familjen och vi pratade inte på flera veckor, berättar Peg.

Med tiden smälte Peg den kommande förändringen. Och efter bara ett år berättade Penny ytterligare en stor nyhet: hon väntar ett till barn.

”Jag fattar inte att vi gör det här igen Douglas Murray?! Bebis nummer två kommer under våren 2021”, skrev tv-profilen då på sin Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!