Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarna häpnar efter Pennys Parneviks nya bilder på Atticus

Följarna häpnar efter Pennys Parneviks nya bilderna på sonen Atticus: ”Äntligen får man se”

I mitten av augusti fick Penny Parnevik och Douglas Murray sitt första barn tillsammans. Den lilla pojken har fått namnet Atticus. Nu, bara några veckor gammal, visar Penny Parnevik upp honom på Instagram – där han agerar modell för barnkläder.

Det var februari i år som tv-profilen Penny Parnevik, 22, avslöjade att hon och kärleken Douglas Murray, 39, väntade barn. På Instagram berättade hon om gravidlyckan, bara veckor efter att paret förlovat sig.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny till en bild där hon visade upp magen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I mitten av augusti föddes Penny Parneviks och Douglas Murrays bebis, en liten pojke.

Det var morfar Jesper Parnevik som först delade med sig av den glada nyheten genom ett inlägg på Instagram.

Det blev en pojke! Penny var fantastisk och Douglas var en grym coach”, skrev Jesper till en bild av sig själv, Penny, Douglas, mormor Mia och den lilla nyfödda bebisen.

Det var i sin tur Mia och Peg som avslöjade bebisens namn, Atticus.

Jag kommer bli en irriterade mormor och publicera mycket bilder på vårt första barnbarn. Hej världen här kommer du bebis Atticus”, skriver Mia i sitt inlägg.

Jag är så stolt över min lillasyster som varit så stark och tagit sig igenom det här så vi kunde får träffa vår lilla bebis Atticus”, skriver Peg i ett inlägg på Instagram.

Modell för barnkläder

Nu gör lilla Atticus debut som fotomodell. På Instagram har Penny Parnevik lagt upp en serie bilder med sin bebis klädd i barnkläder från ett känt märke. Inlägget är märkt som betalt samarbete.

“Atticus och jag tycker det är underbart med babykläder som verkligen håller länge (och kanske en dag kan ges till ett syskon?) är enkla men roliga och som man ser väldigt cool ut i redan som två veckors bebis“, skriver hon till texten bilderna.

Och följarna fyller kommentarsfältet med mängder av lyckönskningar och hjärtan till Penny Parnevik och Atticus.

Äntligen får man se hans stora vackra ögon. Inte konstigt att han redan är modell”, skriver en person.

Vilken fin liten plutt ni skapat! Så söt!” skriver en annan.

Atticus är så lik sin pappa”, tycker en tredje.

FOTO: TT/Patrik C Österberg, Instagram

SENASTE NYTT!