LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parnevik om att Filip Lamprecht har ny flickvän: ”Får ont i magen”

11 dec, 2023 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht var tidigare tillsammans.
Nu uttalar sig Peg om uppbrottet, och hur det känns att Filip gått vidare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Filip Lamprecht, 26, och Peg Parnevik, 28, var ihop i många år innan de 2021 valde att gå skilda vägar. Paret gjorde slut strax efter Filips medverkan i det populära dansprogrammet Let's dance. Sedan dess har mycket hänt.

Peg har idag en ny pojkvän, något hon avslöjade nyligen, kärleken Sebastian de la Vega. Filip har däremot hållit en låg profil när det kommer till kärlekslivet, och har aldrig uttalat sig om sin relationsstatus. Däremot har Rosanna Charles hävdat att han har flickvän efter Peg.

I sin podcast Peg & Penny som Peg har ihop med systern Penny Parnevik avslöjar sångerskan att hon efter uppbrottet fortfarande kan känna sig ledsen ibland.

Peg Parneviks uttalande om Filip Lamprechts nya tjej: ”Ont i magen”

Systrarna pratar om ex-partners, när Peg går in på sin tidigare relation med Filip.

Annons

– Jag tror att som ett ex, även om man är över det, att höra någon prata om ens tidigare kärlek eller bästa vän så starkt, så blir man bara såhär ”wow”, säger hon och fortsätter:

– Även om jag och Filip skulle vara vänner... När jag ser artiklar om att han har ny tjej så blir jag såhär; Oh, får ont i magen. Jag bryr mig inte, men jag får ändå ahh. Och då har jag ändå, som nån artikel så fint poängterade, haft flera relationer.

Peg Parneviks lycka med nya pojkvännen Sebastian de la Vega

Men som redan nämnt är Peg alltså idag lycklig ihop med sin nya pojkvän Sebastian. När Hänt tidigare pratade med henne på röda mattan berättade hon om förhållandet.

– Jag är superlycklig. Innan har jag varit så snabb med att jag ska berätta för alla och att jag ska prata om det i podden och instagram och allt. Men nu är det första gången som jag vill landa i det lite. Det har tagit lång tid innan jag sagt något.

FOTO: TV4Play

Annons