Peg Parnevik och Filip Kaspersens hemliga kärlekstatueringar – gjorde i smyg

Peg Parnevik och Filip Kaspersens hemliga kärlekstatueringar – gjorde i smyg
Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen har varit ett par under en längre tid och nu avslöjar de att de tatuerat in varandras namn i hemlighet.
Annons

Peg Parnevik, 22, bjuder varje vecka hem svenska folket till huset i Florida tillsammans med sin familj i tv-serien Parneviks. Det är fjärde säsongen är i full gång och familjen har fått ännu en medlem, Pegs pojkvän Filip Lamprecht Kaspersen, 21, har anslutit till gänget i Florida och bor där tillsammans med dem. I det senaste avsnittet vill Peg göra en sak för att föreviga deras kärlek. Hon vill göra en tatuering med Filips första bokstav i namnet.

Annons

– Jag vill gå och tatuera mig. Ett litet F typ här, säger Peg och pekar på sin handled.

Filip skiner upp i ett leende och gillar idén, sen frågar Peg om han skulle kunna tänka sig att tatuera in ett P, vilket han till hennes stora förvåning vill göra. Väl på plats i tatueringsstudion är paret en aning nervösa över vad reaktionerna på deras tatuering kommer att bli. Peg är helt säker på att hennes föräldrar Jesper Parnevik, 53, och Mia Parnevik, 50, kommer bli jättesura och Filip är livrädd för att de kommer bli mest sur på honom.

Annons

– Det här kan vara det bästa och sämsta beslutet i mitt liv, mina föräldrar kommer inte vara glada, säger Peg i programmet.

– Jag vet inte hur de kommer reagera riktigt på tatueringarna, jag hoppas de kommer bli glada för oss, att vi är säkra med varandra, fortsätter hon.

När de kommer tillbaka till huset är de otroligt nervösa över vad Jesper och Mia ska säga. De är beredda på att bli utskällda efter noter och att stämningen ska vara dålig. Men reaktionerna de möts av får dem minst sagt att tappa hakan.

– Åh har du gjort ett P? Så har du gjort ett F? Vad gulligt, säger Jesper när han får se tatueringarna.

När Peg fick höra sin pappas ord tappade hon bokstavligen hakan och visste inte alls vad hon skulle säga.

Annons

– Sjukaste reaktionen jag någonsin upplevt, ni vågar inte vara galna framför Filip jag vet hur det är, säger Peg.

Mia och Jesper är ordentligt fästa vid sin svärson och vill att Peg ska hålla hårt i honom.

– Filip är det bästa som har hänt, säger Mia.

Att Jesper och Mia skulle vara okej med tatueringarna var inte alls någonting som Peg var beredd på. Hon var ordentligt chockad efteråt och nästan lite arg för att hon varit nervös i onödan och för att hon lyckats skrämma upp Filip så mycket. Hon tyckte att de i alla fall hade kunnat reagera lite annorlunda.

Parneviks sänds tisdagar på TV3 klockan 21.00.

Foto: IBL, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…