Peg Parneviks svåra kamp med musiken – nya orden till fansen

Peg Parnevik

Karin Törnblom/TT
Peg Parnevik började skriva musik för flera år sedan och 2016 släppte hon den första egna låten Ain’t No Saint.
Nu berättar Peg om kampen med musiken.
”Jag har känt mig super-lost den senaste tiden”, skriver hon.
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, har gjort succé som artist under de senaste åren. Innan Peg satsade fullt ut på musiken kunde vi se henne och familjen i reality-serien Parneviks. Förutom sin egna musik som Peg släpper under sitt eget namn så är hon även en del av duon Gammal.

Hänt har tidigare skrivit om den tuffa tiden för artisten då hon och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 23, befann sig i olika länder när coronapandemin bröt ut. Peg var i USA och Filip var i Sverige, där han bor. Men lyckligtvis kunde Peg till slut sätta sig på ett plan till Sverige för att få återförenas med sin kärlek.

Paus från sociala medier

Peg delar ofta och gärna med sig av sitt mående på sociala medier. Följarna får inte bara hänga med under de gladare stunderna utan Peg lyfter även tider som känns tyngre för henne. I våras publicerade hon därför ett inlägg där hon förklarade att hon skulle behöva ta en paus från sociala medier.

”Går igenom en riktig dipp just nu. Men jag kommer att studsa tillbaka! Så om jag är borta från sociala medier kan ni tänka på att jag skriver ledsen sånger med underbara människor och växer som person”, skrev hon då på Instagram.

Men nu verkar dippen vara över och nu avslöjar Peg detaljer om den dolda kampen som hon haft med musiken. På sin Instagram förklarar hon att hon har känt sig borttappad och på något sätt glömt bort vem hon är och vad hon står för.

”Jag vet inte vad det är men jag har känt mig super-lost den senaste tiden. Speciellt när det kommer till musiken. Jag tror att jag har lyssnat på alla andras åsikter under så lång tid att jag glömt bort att jag faktiskt kan ha en egen?”, skriver hon.

Tillbaka med ny musik

Men en paus från allt verkade göra Peg gott för nu är hon tillbaka på banan igen med ny musik som släpps den 30:e oktober.

”Jag tappade bort mig i vad musiken betyder för mig och varför jag gör det här. Jag har spenderat våren/sommaren med att skriva den typ av musik som jag vill skriva, så som allt började. Jag hoppas att ni kommer märka det när ni lyssnar på de nya låtarna.”, skriver Peg.

Peg Parneviks följare är väldigt glada över det nya beskedet om att hon släpper ny musik och även om det är ledsna sånger så verkar det vara mycket uppskattat.

”Längtaaaaaar efter att kunna sjunga med till dina future sad songs!!!!”, skriver en följare.

”Men inget är väl bättre än sad music på hösten?? i’m excited”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Peg Parnevik om ändrade relationen med systern Penny

LÄS MER: Peg Parneviks oro efter förändringen i relationen med Filip

SENASTE NYTT!