LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks oro efter förändringen i relationen med Filip

26 apr, 2020 
Peg Parnevik och Filip
Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprechts förhållande har tagit sig igenom mycket.
Men nyligen stötte de på ett hinder som de inte visste hur de skulle ta sig förbi.
– Vi hade ändå den konversationen att vad händer, berättar Peg för Hänt.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Peg Parnevik, 24, har många bollar i luften när det kommer till hennes framgångsrika musikkarriär. Förutom att släppa sin egna musik under namnet Peg tillhör hon även duon Gammal.

– Jag älskar båda sidorna så himla mycket, att få vara min glammiga popstjärna och även köra Gammal, där jag bara har jeans och sminkar mig själv, säger hon till Hänt.

Orden om nya livet med Filip

Under de senaste hektiska åren har hon haft Filip Kaspersen Lamprecht, 23, vid sin sida. Paret blev tillsammans för över tre år sendan och under årens gång har relationen gått upp och ned. De har flera gånger gjort slut och hittat tillbaka till varandra, vilket är något som Peg pratat öppet om. Efter en längre tid på distans är nu Peg och Filip återförenade i Stockholm och förhållandet rullar på.

– Det är som vanligt, vi är superkära men i karantän-tider så blir man ju lite irriterad och tjafsar, berättar Peg och fortsätter:

Annons

– Jag är glad att vi har varande i karantän-tider men det är som att vara i karantän med vem som helst, man börjar ju bli lite knäpp.

Tiden under distansförhållande

Innan Peg landade på svensk mark befann hon sig i Florida, USA, där hon är uppvuxen. Då Peg gärna umgås med sin familj som fortfarande bor på andra sida jorden, innebär det en hel del tid ifrån pojkvännen.

– Det är alltid speciellt, dels med tidsskillnad men också med att man får så annorlunda liv när man är så långt ifrån varandra. Det funkar ändå bra vi försöker snacka och facetimea varje dag.

Ärliga orden om kampen

Men även om Peg och Filip är vana vid att vårda sin relation så fanns det nyligen ett hinder som även gjorde det tungt för dem. Med tanke på coronaviruset har det blivit svårt att ta sig runt i världen och innan Peg lyckades sätta sig på ett plan mot Sverige, visste paret inte vad som skulle vänta dem.

– Det var skitjobbigt såklart för att jag tänkte att om allting går åt helvete och alla stänger sina gränser och jag inte kan komma till Sverige, vad gör vi då? Så vi hade ändå den konversationen att vad händer om jag inte kan komma tillbaka, säger hon och fortsätter:

– Som tur var blev det inte så men det är alltid speciellt med långdistans, det är ju kämpigt liksom och man måste verkligen jobba på det.

FOTO: Tommy Holl/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons