Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén återförenade

Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén återförenade

Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén blev ett par efter att ha träffats under Paradise Hotel.
Men i somras tog det slut och Paulina träffade en ny – men nu kommer det ett nytt besked.
– Vi träffas igen, säger hon till Hänt.
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér
Slå på ljud

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, och Mattias Helén, 20, träffades under inspelningen av vårens säsongen av Paradise Hotel.

När de kom hem till Sverige efter inspelningarna började Paulina och Mattias att träffas och inledde snart en kärleksrelation. Paret visade öppet sin kärlek på sociala medier, men i somras meddelade de att kärlekssagan nått ett slut.

Mattias förklarade då för Hänt vad som hade hänt:

– Hon är asskön att hänga med och vi är inte osams eller så, vi pratar ju och har inget alls emot varandra. Det är ingen fara, sa han.

Han sa då att han fortfarande bryr sig om henne och att hon är en väldigt fin person, men att han inte kunde vara kvar i förhållandet.

– Det var mitt fel. Jag är inte bra på att ha ett förhållande.

– Hon bodde i Stockholm och jag var ute på landet. Sen var ju hon mycket hos mig, men det var lite synd för vi hade lite för olika intressen typ, sa han då.

Träffade Gabriel Kallander

I juli bekräftade även Paulina uppbrottet för Hänt och några månader efter avslöjade hon att hon träffat en ny.

”Jag och Mattias är jättebra vänner fortfarande. Han är en människa jag alltid vill ha i mitt liv då han är en av mina bästa vänner. Känns fint att vi kan behålla de så”, skrev hon då.

Paulina hade då mött Gabriel Kallander som arbetar som musiker.

”Jag dejtar någon annan nu, det känns jättebra”, skrev hon till Hänt i oktober.

Men nu har det hela fått sig en rejäl tvist. Det är nu slut mellan Paulina och Gabriel – och Paulina och Mattias ses återigen.

– Ja, vi träffas igen, säger Paulina till Hänt.

Vad hände med din förra kille?

– Han var lite kontrollerande och det är inget för mig. Samt att jag fortfarande hade känslor kvar för Mattias. Och det känns bra, vi har ju aldrig bråkat så det var rätt lätt att hitta tillbaka till varandra.

Paow tillsammans med Mattias.

Men samtidigt spökar uppbrottet lite i Paulinas hjärna.

– Men jag har ju fortfarande i bakhuvudet att han inte uppskattade mig sist så jag är lite på min vakt. Men just nu känns det superbra, säger hon.

Gabriels ord om relationen med Paow

När Hänt kontaktar Gabriel för en kommentar kring varför det tog slut mellan honom och Paow säger han att han mår bra och att inget speciellt hände.

”Ser inte direkt att vi hade ett så kallat förhållande, vi hängde ett tag och det var inte så mycket mer än det om man ser det ur mitt perspektiv. Hon messade att vi inte skulle ses något mer, Sen dess har vi inte pratat direkt. No hard feelings, Life goes on! Jag mår bra och livet känns gött”.

Hänt har sökt Mattias Helén.

LÄS OCKSÅ: Så är Johan Gunterberg och Marie Serneholts relation i dag

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws markering mot Marie Serneholt

FRÅN FÖRSTASIDAN