Paulina och Alexanders okända träffar – bakom kulisserna

Alexander Ekdahl & Paulina Danielsson

Paulina Danielsson och Alexander Ekdahl är båda aktuella i Paradise hotel.
Nu avslöjar Paulina detaljer om deras relation tittarna aldrig får se.
– Vi träffades, berättar hon.
Ny säsongen av Paradise Hotel är här!
Slå på ljud

Den tredje veckan i Paradise hotel är kommen och den här veckan är det brandmanstema som gäller. Under måndagens avsnitt fick paradisets brandmän därför rädda en ny katt i huset som sedan visade sig vara den nya drottningen Cornelia Gyllborg.

Som alltid när det kommer in en ny deltagare vänds mycket upp och ner inne på hotellet, och triangeldrama mellan Cornelia, Malte Grkovic och Paulina Danielsson sätts igång. Men det är inte den enda motgången Paulina skulle behöva stöta på denna vecka. Efter att ha blivit utröstad i ett tävlingsmoment var Paulina nämligen tvungen att packa sina väskor och omedelbart lämna hotellet. Beskedet kom som en chock för många och inte minst henne själv, men trots det verkade det inte ta särskilt hårt på reality-drottningen. I en intervju med Hänt berättar hon om sina känslor kring beslutet.

– Hade jag varit lite yngre så hade jag kanske varit ledsen, men jag spelade ju typ ingenting utan jag bara chillade runt. Och så har man gjort det så många gånger innan, och så var det typ inte lika kul den här gången heller som det varit de andra gångerna. Så jag blev inte så besviken, säger hon.

En av de som la den avgörande rösten var Alexander Ekdahl, som även han var tvungen att lämna i slutet av veckan, och även fast Paulina inte känner något agg gentemot honom kan hon inte förstå att han valde som han gjorde.

– Malte och Basse var ju liksom bästa vänner. De var ju en pakt sen innan och man kan aldrig vara tredje parten. Så han gjorde ju ett så kallat rookie mistake tror jag.

Paulina om hemliga relationen till Alexander

När deltagarna åker ut tas de till ett hotell i närheten där de måste vara ensamma helt utan mobil och kontakt med omvärlden. Men för Hänt avslöjar Paulina att hon lyckades överlista systemet och på så sätt umgås med Alex efter att de båda åkt ut.

– Något som är roligt är att jag och Alex träffades ju i Mexiko. Alltså utanför huset. Jag har ju varit där rätt mycket och kom på att det ligger ett hotell i närheten som det brukar vara deltagare på för att jag själv har bott där. Så jag bara ”fan jag knallar dit” och då var han där, berättar hon.

Vid det laget hade Paulina inte fått reda på att det var just Alex som hade blivit tvungen att lämna, men med tanke på hur situationen såg ut när hon lämnade hotellet blev hon inte överraskad när hon såg att det var han som stod där. Tillsammans åt de mat, solade och badade och Paulina berättar att det var skönt att ha någon att vara med under den tiden.

– Det är ju najs att ha någon att hänga med för det är ju det jobbigaste med att vara där inne. När man åker ut. För då måste man sitta på ett hotell utan mobil och typ spansk tv, och så får du inga pengar heller så du kan ju inte gå ut och ta typ en öl utan man måste äta på hotellet.

LÄS OCKSÅ: Uppgift: Nicole Falciani ny programledare för Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Simon Weidersjö i Paradise hotel 2020

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN