Därför känner du igen Simon Weidersjö i Paradise hotel 2020

Därför känner du igen Simon Weidersjö i Paradise hotel 2020

I höstens säsong av Paradise hotel kommer en hel del veteraner att synas till.
Men bland ”de okända” så finns det ett ansikte som tv-tittarna kan känna igen från andra sammanhang.
Här är anledningen till att du känner igen Simon Weidersjö!

I höstens säsong av Paradise hotel kommer totalt tio veteraner att återvända till hotellet, åtta tjejer och två killar. Självklart kommer även några tidigare okända ansikten att medverka i tävlingen om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Men en av ”de okända” deltagarna kan nog tv-tittarna känna igen!

Vem är Simon Weidersjö?

När produktionen presenterade alla deltagare i höstens säsong av Paradise hotel 2020 så visade det sig att tittarna inte bara kommer känna igen Paradise hotels drottningar och prinsar. Det är faktiskt en annan deltagare som tittarna kan ha sett i tv-rutan tidigare – Simon Weidersjö, 25, från Stockholm.

– Jag heter Simon. Jag är 24 år gammal och jag kommer från Stockholm. Jag är musikalisk, intelligent och väldigt kärleksfull, säger Simon i sin introduktionsvideo som spelades in innan han fyllde 25.

Så, vad tycker Simon om förutom att spela piano?

– Jag tycker det är skönt att vara utan kläder, avslöjar Simon i introduktionsvideon och fortsätter:

– Jag tycker det är skönt, alltså nu bor jag i ett hus tillsammans med några vänner och då mycket såhär gå ut i trädgården och ligger naken och läser böcker, spelar fotboll eller så. Jag tycker det är härligt. 100 procent alltså!

Simon berättar även att han känner starkt för Gud och hur dessa känslor uppstod.

– Personligen så har jag väldigt stark connection med Gud. Jag träffade Gud i en uppenbarelse. Han vägleder mig i livet, connectar med helheten och känner en överväldigande kärlek till världen, säger Simon och avslutar med:

– Det har hänt förr i tiden att jag har varit kär i flera tjejer samtidigt, och det uttrycket kallas att vara polyamorös. Det är någonting som jag är.

Simon Weidersjö paradise hotel

FOTO: Viaplay

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Har synts till tidigare i tv-rutan

Ja, det är inte första gången som Simon entrar tv-världen. Han har faktiskt synts till två gånger i tv-rutan, i två olika sammanhang. Första gången var år 2016 när han sökte till Idol. Juryn bestod då av Fredrik Kempe, Nikki Amini och Quincy Jones III som blev golvade av Simons audition. Han fick en guldbiljett, men tyvärr blev resan inte så lång Simon då han röstades ut i momentet Tittarduellen.

Simon Widersjö i Idol 20166

FOTO: TV4

Men inte gav Simon upp för det heller! Året därpå blev det dags igen, men denna gång provade han på tv-programmet Talang.

– Nu är jag här för att visa min musikaliska och mer känslosamma sida, sa Simon till Pär Lernström i programmet innan han gick ut på scen för att uppträda.

Juryn bestod då av Alexander Bard, Karin ”Kakan” Hermansson, LaGaylia Frazier och David Batra, som var minst sagt förväntansfulla!

Simon Weidersjö talang

FOTO: TV4

Simon sjöng om sitt framtida barn och vilken kärlek han kände för det. Det var dock inget som gick hem hos juryn. Det var endast David Batra som gav Simon ett ‘ja’. Resten av juryn, tackade vänligt men bestämt nej.

Förhoppningsvis går det bättre för Simon i Paradise hotel än vad det gjorde i Idol och Talang!

Paradise hotel har premiär den 21 september på TV3 och går att streama på Viaplay och Viafree.

FOTO: Viaplay/Fredrik Nilsson, TV4

LÄS GÄRNA: Här är alla deltagare i höstens Paradise hotel 2020

LÄS GÄRNA: Därför känner du igen Andrea Contreras i Paradise hotel 2020

Senaste nytt