Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina Danielsson bryter tystnaden efter långa pausen: ”Svårt”

15 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Paulina Paow Danielsson bryter tystnaden om måendet efter flera månaders kamp.
Efter flera månaders frånvaro från bloggen bryter nu tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson tystnaden om sitt mående.
Annons
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise HotelBrand logo
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise Hotel

Realitystjärnan Paulina ”Paow” Danielsson, 25, medverkade under våren i jubileumssäsongen av Paradise hotel på TV3. Men det här var knappast första gången hon var med i programmet eller i en dokusåpa för den delen.

Profilen är van vid att synas i tv och har bland annat ställt upp i program som Trolljägarna, Lyxfällan och Ex on the beach.

Förutom att vara vara en tv-profil har Paulina Danielsson tidigare varit flitig med att uppdatera sin blogg, men sedan i slutet av mars har det varit knäpptyst på den fronten. Nu bryter hon för första gången tystnaden om pausen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ska jag vara ärlig så mår jag inte speciellt bra. Därför jag inte uppdaterat bloggen och skitit i allt som har med ansvar att göra”, inleder Paow i ett långt inlägg på Instagram.

Öppnar upp sig om tuffa tiden

Paulina Danielsson skriver att hon sagt att det här året skulle bli hennes år, men att det inte alls blivit som hon tänkt sig då hon mötts av mycket motstånd hon varit tvungen att kämpa mot.

Annons

Paradise hotel-profilen har tidigare varit öppen med att hon lidit av ångest och att hon kämpat med hudsjukdomen psoriasis samt en ledsjukdom som inneburit medicinering i form av smärtstillande tabletter. I det nya inlägget beskriver hon nu kortfattat vad som hänt utöver allt det den senaste tiden.

”En abort med svåra komplikationer, en spiral som suttit fel, bråk med familj och vänner, problem med min ekonomi pga av ångest som gjort att jag inte kunnat sköta mitt jobb som är min enda inkomstkälla som man tyvärr inte kan sjukskriva sig ifrån”, skriver Paulina Danielsson och fortsätter:

”Ett sexuellt övergrepp som jag verkligen inte är redo att prata om än. Min roomie flyttade ut och lämnade mig med dubbel hyra som jag inte räknade med (vi är inte osams, och han har hållt sin del av avtalet)”

Ärliga orden om tragiska dödsfallet

På bilden till inlägget syns Paulina Danielsson tillsammans med sin katt som somnade in här om dagen.

”Det som fick allt att rasa samman, min älskade katt som jag haft sen hon var 3 veckor gammal, sen jag var 7 år. Lämnade mig. Inte nog med det så hade jag glömt att betala hennes försäkring senaste året så alla mina pengar gick till sjukhusräkningen”, förklarar Paow och skriver avslutningsvis:

”Jag ska försöka att vara stark men just nu känns det fan svårt och jag tycker för första gången någonsin synd om mig själv. Allt detta på bara 3 månader.”

FOTO: Instagram, Ola Axman/Aftonbladet/TT

Annons