TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paows förändring efter bråket med Bianca Ingrosso

20 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Paow förändring i livet
Paulina "Paow" Danielsson har gett sin kompis ett löfte – hon ska förändra sitt liv ordentligt.
Annons
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise HotelBrand logo
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise Hotel

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, publicerade flertalet inlägg på sin Instagram story förra söndagen om att hon nu vill förändra stora saker i sitt liv. Hon berättar om att hon måste ta tag i sina vanor och om vikten i att ta tag i dem nu.

”Nu är det fan slutfestat och ingen mer skräpmat”, skrev Paow på sin Instagram.

Paows nya utmaning

Paow förklarar även hennes nya mål och kamp med träningen framöver och att hon nu kommer göra allting för att lyckas med det inom en månad. Det nya målet involverar även en av hennes vänner.

”Nu blir det ingen mer prosecco eller tryffelpasta, det är dags att komma igång och jag har lovat min kompis att jag ska vara mer fit än henne om en månad”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter det nya löftet publicerade förvisso Paow ett nytt inlägg där hon ursäktar sig själv att hon tillfälligt kommer bryta löftet genom att festa och äta gott. Hon förklarade det med att det händer mycket och att en av hennes vänner hade avslutningsfest.

Annons

”Jag skyller ifrån mig på att, min vän som skulle åka iväg, hade avslutningskväll och sedan fick jag feeling på tisdagen sedan var det lillördag”, fortsatte hon.

Senare på hennes Instagram story kunde följarna följa de festliga händelserna med pumpande musik, mycket folk och en hel del alkohol. På festen syntes även artisten Viktor Frisk som hon dansade tillsammans med.

Paows tidigare bråk

För några dagar sedan försvarade Paow Paradise hotel-deltagaren Marcelo Pena efter att Bianca Ingrosso förklarat öppet i sin podd, Om du säger A får du säga B, att hon avskyr tv-profilen och allt han står för. Efter att han själv försvarat sig på Instagram dröjde det inte länge innan Paow skulle skriva en egen kommentar på Instagram.

”Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när de väl gör det så blir de “uthängda” på Sveriges största podd av PK-Sverige. Kräks”, skriver Paow bland annat på Instagram.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Magnus Sandberg/TT

Annons