TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paows nya utseendeförändring efter Paradise hotel 2019

27 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Paulina ”Paow” Danielsson visar upp sitt nya blåa hår.
Nyligen genomgick realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson en makeover och kapade av sitt långa blonda hår till axlarna. Men håret fick inte stanna länge och nu visar hon än en gång upp en drastisk utseendeförändring för sina följare.
Annons
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”Brand logo
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, har under våren varit aktuell i den tionde säsongen av realityserien Paradise hotel på TV3. Totalt har hon varit med i programmet tre gånger, och under hennes första medverkan var hon endast 19 år gammal. I sin andra säsong tog hon hem vinsten tillsammans med Eric Hagberg, 24, men i årets säsong tvingades hon lämna hotellet i rymdveckan – efter att Alexandra Nord, 26, som utomjording, valt att skicka ut henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner mig inte ledsen över att jag har åkt ut, utan jag är arg. Jag hade så jävla gärna velat hämnas på den där äckliga utomjordingen, sa Paulina Danielsson då.

Men Paradise hotel är inte den enda tv-serien Paow har medverkat i. Hon har bland annat synts i program som Ex on the Beach, Hemliga beundrare och Temptation island. 

Efter säsongsfinalen av Paradise Hotel 2019 har den nya serien Paradise Hotel – Efter festen på Viafree haft premiär. I serien får tittarna följa några av deltagarnas vardag hemma i Sverige, och Paow är en av dem som syns i tv-rutan. Tittarna har bland annat fått se när hon ska inreda sin lägenhet i Stockholm och när hon tatuerar magen.

Annons

Paows nya förvandling

Nyligen visade Paow upp sin nya kortklippta frisyr på Instagram. Det långa blonda håret var borta och realitystjärnan hade nu hår som slutade vid axlarna. Men frisyren fick inte stanna länge, och nu visar Paow upp ännu en förvandling.

Efter ett besök hos frisören har hon nu kapat håret ytterligare, och på Instagram story fick följarna även rösta om hon skulle färga håret blått eller rosa. Trots att flest personer röstade på rosa, färgade hon det blått och menar att hon inte tänkt välja den färg som flest röstade på.

– Som ni vet, jag är ingen basic bitch, så jag skulle göra det som ni inte röstade fram. Palla vara basic, säger hon och visar upp sitt blåa hår.

Paulina ”Paow” Danielsson visar upp sitt nya blåa hår.
På Instagram delar Paulina ”Paow” Danielsson bilder på sitt nya, blåa hår.

FOTO: TT/Charlotte Brunzell, Instagram

Annons