Patrik “Patzy” Svensson hoppar av Big brother 2020

Patrik ”Patzy” Svensson
I torsdags valde Patrik “Patzy” Svensson att lämna Big brother-huset för att uppsöka läkarvård.
Efter ett par timmar var han tillbaka – men nu väljer deltagaren att avbryta sin medverkan i dokusåpan.
– Det är så jävla trist, säger Patzy.
Annons

För ett par veckor sedan drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. Tolv deltagare checkade då in i huset som de ska befinna sig i i 100 dagar och 100 nätter för att ha chansen att ta hem vinstsumman på en miljon kronor.

Annons

Starten har varit långt ifrån fläckfri. Redan efter fyra dagar blev Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, utslänga från huset efter att ha uttryckt sig hatiskt mot judar och därmed begått ett grovt regelbrott. Ett par dagar senare valde Jessica Pamlin, 23, att lämna huset efter ett par nätter då hon inte trivdes i huset.

Även två programledare har valt att hoppa av inspelningen av Big brother 2020 i protest mot en deltagares högerextremistiska förflutna.

Annons

Tuff vecka för Patrik “Patzy” Svensson

Denna vecka har varit extra tuff för Patrik “Patzy” Svensson, 51, som gjorde entré i dokusåpan dag ett. Han drabbades nämligen av magsmärtor i torsdags och beslutade sig för att lämna huset och uppsöka läkarvård.

Eftersom Petzy inte var borta från huset mer än 24 timmar kunde han återigen checka in efter besöket på akuten. När han återvände berättade han för sina vänner i Big brother-huset att han drabbats av en infektion i kroppen men att det inte skulle vara någon större fara.

De senaste dagarna har TV4-tittarna dock kunnat se att Patrik Svensson inte mått speciellt bra och att de kraftiga magsmärtorna inte har blivit bättre.

Avbryter sin medverkan i Big brother

Idag, lördag, avslöjade Patzy att han har valt att avbryta sin medverkan i Big brother 2020 på grund av hälsoproblemen. Med tårar i ögon delade han med sig av beskedet.

Annons

– Det är så jävla trist. Jag kan inte må så här. Jag var här för att vinna skiten, men jag kan inte och mår så dåligt, säger Patrik “Patzy” Svensson i programmet och fortsätter sedan:

– Som alla vet så måste jag lämna på grund av att jag inte blir bättre. De kan inte göra så mycket. Jag ska packa mina grejer. Så… kör hårt, jag kommer sakna er jättemycket.

Big brother sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 på Sjuan, TV4 Play och Cmore. Det sänds även dygnet runt på Cmore.

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…