TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Patrik Ekbloms nya ord om sveket mot Diana Moseni – det man inte såg

12 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Patrik Ekblom & Diana Moseni
I mitten av finalveckan chockade Patrik Ekblom alla när han plötsligt valde Tanja Ingebretsen Kallin framför för Diana Moseni.
Nu bryter Patrik tystnaden om händelsen och berättar samtidigt om den bortklippta scenen tittarna aldrig fick se.
Annons
Diana Moseni om sveket från Patrik Ekblom i Paradise HotelBrand logo
Diana Moseni om sveket från Patrik Ekblom i Paradise Hotel

Paradise hotel 2020 är nu över och som vinnare stod tillslut Diana Moseni och Sebastian Månsson. Men vägen dit var minst sagt dramatisk. Nu berättar Patrik Ekblom i egna ord om sveket mot sin tidigare partner Diana.

Patrik Ekbloms drag som chockade alla

Patrik och Diana blev partners redan samma dag som Patrik gjorde entré huset och under spelets gång har vi fått se paret bygga upp en stark tillit till varandra. Efter att Patrik sedan offrade Erica Lindberg i början av finalveckan trodde de flesta därför att det var just Patrik och Diana som skulle stå i final tillsammans. Men så blev inte fallet.

Istället chockade Patrik rejält och ställde sig med Dianas bästa vän Tanja Ingebretsen Kallin under säsongens sista parceremoni – något som Diana flera gånger har sagt sårade henne rejält.

Efter det plötsliga valet har Patrik fått utstå en hel del kritik. I en story på Instagram förklarar han nu sin sida av storyn för första gången.

Annons

Patriks egna ord om sveket mot Diana

I programmet får man se Patrik säga att hans beslut grundade sig i att han helt enkelt klickade mer med Tanja som person, men på hans Instagram utvecklar han nu vad det är han egentligen menar.

”Jag och Tanja fanns där för Diana HELA tiden, och Tanja fanns där för Diana mer än någon annan där inne i huset. Efter att jag offrat Erica som är mitt livs kärlek springer jag in i ett sovrum och ligger och bölar. Tanja hittar mig i sovrummet och tröstar mig. Efter 20 minuters tröst kommer Diana in i rummet och är ledsen över att Basse är arg på henne för att hon offrade honom. Jag var i chock. Jag fick inte ens ett "hur mår du?"”, inleder han det hela innan han fortsätter:

”Jag tyckte att detta var EXTREMT självcentrerat beteende med tanke på att vi tröstat och peppat henne genom hela säsongen. Jag lät detta rinna av mig men senare samma dag pratar Diana med mig hur vi ska få Tanja att förlora, vilket återigen var självcentrerat.”

Annons

Han berättar att hans bägare vid det laget hade börjat rinna över, och att han kände att han klickade bättre med Tanja samtidigt som han trodde att de skulle få fler röster.

”Jag var psykiskt nedbruten efter två månader i det där dårhuset och hade offrat min livs kärlek samma dag, något som var så mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara”, skriver han.

Han avslutar med att säga att han är medveten om att han var otrevlig mot Diana när de pratade på bänken och att han har bett om ursäkt till henne privat, men att han däremot vet att han inte är någon som blir så otrevlig från ingenstans.

Annons