Därför är inte Diana och Tanja vänner efter Paradise hotel 2020

Diana och Tanja i Paradise hotel

Radarparet Diana Moseni och Tanja Ingebretsen Kallin umgås inte idag.
Nu berättar Diana för Hänt om känslorna hon känner för relationen idag.
– Jag kommer alltid bli lika rörd när jag ser tillbaka på det, säger Diana.

Paradise hotel-deltagarna Diana Moseni och Tanja Ingebretsen Kallin har gjort tv-debut med dunder och brak. Trots att de under säsongen haft konkurrenter som är vana dokusåpa-profiler har Diana och Tanja blivit stora tittarfavoriter och dessutom tagit sig hela vägen till final. I det sista avsnittet av programmet fick tittarna se duon stå i varsitt finalpar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tanjas känslosamma ord om relationen med Diana

Diana och Tanja har sedan start spelat ihop, de har även kommit att bli nära vänner och delat både glädje och sorg.

När det till sist stod klart att Diana kammar hem vinsten tillsammans med Sebastian "Bassen" Månsson fanns Tanja snabbt vid Dianas sida med ett stort leende på läpparna. I programmet uttryckte även Tanja sin stora glädje över den vänskap hon funnit i Diana.

– Jag och Diana, vi stod fanimig inte mot varandra i en final, vi stod med varandra i en final. Diana betyder allt för mig. Jag vet att jag och Diana vi kommer vara vänner hela livet, jag är helt säkert på det, säger Tanja i programmet.

Dianas svar gällande hur relationen ser ut idag

LÄS MER: Så gick det sen för Paradise hotel-deltagarna 2020

Cirka ett år har nu gått sedan inspelningarna i Mexiko och att Diana och Tanja idag inte ser ut att umgås lika frekvent har nog inte undgått de insatta Paradise-tittarna. Idag följer inte det tidigare radarparet varandra på sociala medier och när Hänt når Diana vill hon inte prata om Tanja, utan har snabbt ett rakt svar.

– Inga kommentarer, säger Diana.

Däremot kommenterar hon hur det idag känns att se Tanjas fina ord i finalavsnittet.

– Jag kommer alltid att ha kärlek för Tanja. Jag tror att det som jag och Tanja gick igenom därinne i huset, du vet, man skapar ett sådant band. En vecka där inne är verkligen som sex månader ute i verkligheten. Så jag kommer alltid ha kärlek för Tanja och jag kommer alltid bli lika rörd när jag ser tillbaka på det, säger Diana och fortsätter:

– Jag tror att det bandet som jag och Tanja har, det kommer ingenting någonsin att kunna komma emellan. Det är fint att se att vi hade ett så fint band där inne.

Sanningen om Tanja, Diana och Patriks bråk

Så vad är det egentligen som skett mellan duon? Diana har idag inte heller kontakt med Patrik Ekblom som tillsammans med tjejerna utgjorde en trio. Anledningen till de brutna relationerna verkar vara densamma. I en intervju med Expressen har Patrik tidigare förklarat att det hela handlar om huruvida Diana ansåg att han och Tanja stöttade henne när det kommer till hur Josie Capllonch behandlade Diana i huset. Sedan programmet sändes på tv har Diana lyft hur Josies beteende mot henne inte var okej, något hon hoppades få stöd ifrån Tanja och Patrik i.

Diana ska då ha lagt ut en Instagram story där hon påpekade att hon inte kände att stödet fanns, något som upprörde de tidigare vännerna. De menade nämligen att detta inte var något som behövde tas offentligt.

– Både jag och Tanja tog väldigt illa upp, säger Patrik till Expressen.

– Det enda jag sa på min story var att jag tycker att det är sjukt att folk som var med mig inne i huset och vet hur dåligt jag mått och hur mycket ångest jag haft för det här inte står upp för mig nu ett år efter, säger Diana.

Detta verkar alltså vara anledningen till att Diana och Tanja idag inte är lika nära som inne i huset. Om det finns något ytterligare som ligger bakom den förändrade relationen är oklart då varken Diana eller Tanja verkar vilja prata om vad som skett emellan dem.

LÄS OCKSÅ: Erica Lindberg och Tanja Kallins relation idag – efter bråken i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Josephine Qvists regelbrott i EOTB som tittarna inte får se

SENASTE NYTT!