LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Patrick Ekwalls nya bilder med kärleken Camilla Coene – visar upp lyckan

24 aug, 2023 
Patrik Ekwall
Efter hustruns bortgång kom tiden då Patrick Ekwall fick njuta av kärleken igen.
I somras bekräftade han sin nya relation med Camilla Coene och nu visar han upp lyckan med nya bilder!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Patrik Ekwalls lycka med barnen – lyxköpet utomlandsBrand logo
Patrik Ekwalls lycka med barnen – lyxköpet utomlands

I mitten av sommaren kom den glädjande nyheten att Patrick Ekwall, 58, hade funnit kärleken i pr-profilen Camilla Coene, 39. Relationen hade paret valt att hålla hemligt ett bra tag innan de gick ut med den.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa Patrick till Aftonbladet vid avslöjandet.

Annons

Patrik Ekwalls stora lycka med kärleken Camilla Coene: ”Nästan overkligt”

I februari 2021 förlorade Patrick sin hustru Hannah Ekwall i sviterna av bröstcancer. När Hänt sedan träffade Patrick berättade han om sina tankar kring att träffa någon ny.

– Det är väldigt känsligt när och om, var och hur, det är barn och ja. Det blir en känslig situation, både för mig, någon jag skulle träffa, för barn och så där. Så då tänker jag att jag håller det för mig själv, jag kommer hålla de korten nära bröstet när det väl blir aktuellt.

Men när Patrick och Camilla visste att deras relation verkligen fungerade gick de ut med den i offentligheten.

– Det känns jättehärligt och nästan overkligt att det har blivit så väldigt bra som det faktiskt har blivit. Allt fungerar förvånansvärt bra. Men det är som sagt en speciell situation och jag är otroligt medveten om det och har varit väldigt varsam, inte minst för Tindras skull, sa han till Aftonbladet.

Annons

Visar upp kärlekslyckan på sociala medier – veckor efter avslöjandet

Några veckor senare visar nu Patrick glatt upp lyckan med flickvännen på sociala medier. I en Instagram story som Patrick publicerat syns han och Camila träna på gymmet tillsammans. I videoklippet ler de glatt mot varandra och Patrick passar även på att ge flickvännen en puss. Så härligt!

”Starka tillsammans”, skriver han i videon.

Patrick och Camilla
Patrick och Camilla

FOTO: TT

Annons