LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Coene är Patrick Ekwalls nya kärlek

20 jul, 2023 
Hanna Bolander
patrick ekwall
Patrick Ekwall har träffat en ny kärlek.
Hon heter Camilla Coene och paret har träffats ett tag nu men hållit relationen hemlig.
Nu berättar han om sin nya relation för första gången.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgångBrand logo
Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Patrick Ekwall, 58, avslöjar för Aftonbladet att han har hittat kärleken igen.

Sportjournalisten och tv-profilen förlorade sin fru Hannah Ekwall för drygt två år sedan, efter att hon en tid kämpat mot bröstcancer.

Vem är Patrick Ekwalls nya flickvän?

Patriks nya kärlek heter Camilla Coene, 39, och är vd för en PR-byrå i Stockholm. Hon är bosatt på Lidingö och paret har barn i liknande ålder.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra.

Annons

Paret har varit tillsammans en tid men hållit relationen hemlig. De har varit försiktiga med att offentliggöra kärleken, delvis för dottern Tindras skull. De ville se till så att allt fungerade och att barnen trivdes tillsammans innan de berättade om sin kärlek öppet.

Innan de blev ett par så umgicks de som vänner, men nu är relationen offentlig och Patrick trivs som fisken i vattnet med Camilla. Han säger att det känns jättehärligt och att det har gått bättre än förväntat.

Så träffades Patrick Ekwall och Camilla Coene

Camilla och Patrick träffades genom gemensamma vänner i mediabranschen, då de rör sig i samma kretsar. Också Camilla tycker att relationen känns bra och hon tycker att det är tur att de har barn i samma ålder. Hon delar också med sig av kärleken hon känner inför Patrick och hur mycket han inspirerat henne.

Annons
Camilla Coe
Camilla Coene och John Lundvik 2018

– Jag blir så inspirerad av honom och det ger även mig styrka. Det är inte så svårt att bli kär i Patrick.

Paret bor idag som särbos, vilket är planen även framåt. De vill inte flytta på barnen och bryta upp deras rutiner. Men trots att de bor på var sitt håll så försöker de att ses så ofta de kan.

FOTO: TT

Annons