Patricias ord om Simons kärleksinvit till Isabella efter Bachelor

Bachelor-SImon Hermansson och Patricia Hanjikova.
Simon Hermansson gick ut offentligt med att han ångrar sitt val i Bachelor – och frågade samtidigt om Isabella Larka vill gå på dejt med honom.
Nu berättar Patricia Hanjikova vad hon tycker om Simons uttalande och kärleksinvit.
– Säger väl mer om honom hur han är som person, säger hon till Hänt.
Annons

Det var en spännande final av årets Bachelor på TV4. Till slut valde Simon Hermansson, 29, att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Men idag träffas de inte längre och Simon verkar ångra sitt val.

Annons

På sin Instagram skrev bachelorn tidigare i veckan att han borde ha valt Isabella Larka, 30, istället. I ett inlägg förklarade han att han väntat i drygt ett halvår på att Bachelor ska vara över, och att han har sett väldigt många avsnitt ur en helt annan synvinkel än han hade under inspelningarna. Därför menar han nu att det skulle varit Isabella som fick den sista rosen, och inte Patricia.

I inlägget passade han även på att be Isabella Larka om en andra chans:

Annons

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”, skrev han.

Isabella Larka var sedan snabb med att svara på dejtingförfrågan i kommentarsfältet.

”JA! Det vill jag!”, skrev Isabella Larka.

Patricias ord om Simon och Isabella

När Hänt kontaktar Patricia Hanjikova berättar hon om sina tankar kring Simons inlägg på Instagram.

”Jag har sett och läst Simons inlägg. Att Simon känner att han gjorde fel val när han gav mig den sista rosen och valde bort Bella säger väl mer om honom hur han är som person och det uttalandet får ju stå för honom. Jag är glad att jag så tidigt direkt efter vi kom hem från Sydafrika såg Simons riktiga personlighet och insåg då att det inte var en kille som jag ville dejta”, skriver hon i ett meddelande.

Annons

Patricia förklarar att hon inte bryr sig särskilt mycket om Simon och Isabella blir ett par i framtiden.

Bella får ju göra sina egna val och om hon vill ta tillbaka någon som valt bort henne för en annan tjej så är det upp till henne”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Just nu är jag så lycklig för jag har träffat en helt underbar kille som jag dejtar och vi ska iväg på en underbar resa ihop. Så jag har inga tankar eller helt ärligt så bryr jag mig inte om Simon och Bella dejtar utan önskar bara att dom också hittar någon i sitt liv som gör dom lika lyckliga som jag är i dag”.

FOTO: TV4_Cmore

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…