Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Parneviks nya kärleksvideo med mystiska killen: ”Så söta”

17 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Philippa Parnevik pojkvän
För några månader sedan började det dyka upp bilder på en kille på Philippa Parneviks Instagram, och i en ny video pussas han och Philippa.
Annons

I den senaste säsongen av TV3:s Parneviks har Philippa Parnevik, 19, sagt att hon inte träffar någon. Men sedan några månader tillbaka har det börjat dyka upp bilder på henne och en ny kille på hennes Instagram. I de tidigare bilderna, där de bland annat gör ansiktsmask tillsammans och hänger i en park, kallar hon honom för sin bästa vän. Men i en ny video på Instagram avslöjar hon deras relation som mer kärleksfull.

I videon sitter Philippa, som fyller 19 år, bredvid killen och firar sin födelsedag. Philippa är klädd i en tiara och blir kysst av honom – först på munnen och sedan på kinden – varpå hon flinar glatt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bland kommentarerna och alla grattishälsningar finns det de som skriver gulliga hälsningar.

”Så söta”, skriver en.

”Konstigt men sött”, skriver en annan.

På den mystiska killen som pussar på Philippas Instagram finns fler bilder på dem två ihop. På en av bilderna har även Philippa kommenterat att hon älskar honom. Men om killen är hennes nya pojkvän eller bara en vän framgår inte.

Foto: IBL

Annons