TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Parneviks hot efter attacken: "Valde fel familj att jävlas med"

19 jul, 2017 
Annons

I helgen blev Penny Parnevik, 20, hackad på sina sociala medier. Hennes Instagram, Facebook, Snapchat och till och med mejl togs över av någon okänd person efter att hon fått ett mejl av vad hon trodde var Instagram.

– Det stod att jag skulle bli verifierad för att få en sådan blå grej bakom mitt namn. Jag bara cool. Det enda jag behövde göra var att logga in på min Instagram, berättar Penny i hennes och Peg Parneviks, 21, podcast Pillowtalk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sen får hon ett sms av sin kusin som ber henne att byta lösenord och berättar att hon har blivit hackad.

– Hon bara “tja, de har läckt dina nakenbilder”.

– Fast Penny, de var inte nakna?, säger Peg.

– Jag var naken, men jag täckte mina tuttar med mina händer, säger Penny och fortsätter:

– Jag får ju panik. När jag gick i högstadiet så hade jag skickat en nakenbild till en kille som var mycket äldre än mig, jag trodde att jag var kär i honom och han bad om bilder på mig. Jag gick på det och helt plötsligt, hade alla killar som jag kände i vår stad, liksom inte bara i skolan utan alla på alla skolor, mina bilder. Jag mådde så dåligt över det här och kände att nu händer det igen. Jag började gråta direkt.

Annons

Till en början dök det upp en oskyldig bild på en katt. Men efter en bild på en lättklädd Penny dök det senare upp en bild på lillasyster Philippa Parnevik, 17.

– Sen ringer mamma och säger att Philippas nakenbilder har läckt, och det måste jag säga var det värsta av allt. För där står jag full på en klubb, och började böla. Jag gråter så mycket. Visst, bråka med mig, jag kan ta det. Skicka ut alla mina nakenbilder. Hela Florida har redan sett alla mina nakenbilder. Men om du bråkar med min lillasyster, då jävlar blir det storm, säger Penny.

Dagen efter kom Philippa och Penny på en klockren idé.

– Vi hade samma idé. Vi ska fan lägga ut samma bild själva. Där tog vi tillbaka kontrollen.

 

https://www.instagram.com/p/BWkxPq9geBp/?taken-by=philippaparnevik

Penny och Peg hade så klart också en del saker att hälsa hackaren.

– Det är ju jättemånga som säger att feminister är typ fula tjejer som aldrig får ligga, och därför är vi så bittra och sura. Men jag måste nästan säga att killar som screenshotar nakenbilder måste nästan aldrig få ligga? Det måste va det mest patetiska, säger Peg.

Annons

– Ni som har screenshotat bilderna, visst kör på. Men ni kommer aldrig att få ligga med mig. De enda som skrev ”fortsätt lägga ut bilder” var ju killar, säger Penny.

– Alltså, till alla där ute som vill hacka. Du valde fel familj, dude. Ni är så körda. Det är så kört för den här snubben. Vi vet så mycket om honom nu. Så fort vi sätter dit honom kommer han sitta i fängelset, länge, fortsätter Peg.

Lillasyster Philippa blev även hon mycket ledsen över att en nakenbild på henne hade läckt, och systrarna hyllar henne för hur hon hanterade situationen. Tack vare henne stängdes alla Pennys konton till slut ner.

– Vänta, en liten shoutout till Philippa, boss as bitch! Du är så jävla cool! Philippa stannade upp till fem, sex på morgonen och hade kontakt med alla på Facebook, Snapchat, Instagram, bara för att Pennys konton skulle stängas ner.

Foto: IBL, Instagram

 

Annons