Peg Parneviks bröllopsplan med Filip: "Han sa ja"

Peg Parneviks bröllopsplan med Filip: "Han sa ja"

Peg Parnevik vill helst inte vänta länge till på ett bröllop med sin Filip. Det berättar hon i det senaste avsnittet av hennes och systern Pennys podcast Pillowtalk.

I det senaste avsnittet av Pillowtalk med Peg Parnevik, 21, och Penny Parnevik, 20, diskuterar systrarna sina drömmars dag, den stora dagen D. Eller B som i bröllop.

De avslöjar att de så länge de kan minnas har planerat sina bröllop in i minsta detalj och listat allt ifrån vilken mat det ska bjudas på till vem som ska sjunga. Pegs pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, 19, var till en början chockad över Pegs planerande, men nu berättar hon att han har blivit mer och mer på idén.

– Vi flög från London, och snackade om att gifta oss och allt sånt där och vad vi skulle vilja ha, säger Peg och fortsätter:

– Han ba: det är på riktigt läskigt att jag någon dag kommer att gå ner på knä framför dig.

– Men Filip, du måste också fråga vår far, är Penny snabb med att inflika.

– Ja, men Penny han vet det, jag har sagt det till honom redan, svarar Peg.

Penny säger att hon vill skriva sina egna äktenskapslöften, och Peg inflikar med att hon vill göra samma sak med Filip.

– Jag frågade Filip om han skulle vilja göra det, och han sa ja.

Alla låtar som ska spelas på respektives bröllop är så klart också redan bestämt, och systrarna inser att de har valt samma låt och är inte helt eniga om vem som kommer att få ta den. Det blir den som gifter sig först, och ja, vem blir först av syskonskaran Parnevik? Vem hinner paxa sin favoritlåt först? Det återstår att se.

– Just nu ser det ut som att det är du, säger Penny.

– Åh jag vill ju… Jag skulle hellre gifta mig tidigt och sen bara vara med varandra, ingen stress att skaffa hus eller barn eller nåt. Liksom, det är du och jag, men Filip är så ung, du vet, svarar Peg och fortsätter:

– Men jag tycker att om det känns rätt, så är det rätt. Du lever bara en gång, jag vet att det är så klyschigt. Men du lever bara en gång, alltså på riktigt, säger Peg.

Men det är inte så enkelt som att bara gå längs altargången tillsammans, Pegs krav är höga.

– Jag kommer aldrig att skilja mig. Det är inte värt det, och jag har sagt till Filip, jag bara aldrig, aldrig får vi skilja oss. Först och främst, jag kommer att hata den du gifter dig med efter mig, och jag kommer aldrig acceptera dina barn, säger Peg.

LÄS OCKSÅ: Efter frågorna – Penny Parnevik berättar sanningen om brösten: ”Vill ha en applåd”

LÄS OCKSÅ: Parneviks bråk om Filip – stoppade inspelningen

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN