TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Penny Parneviks tampong fastnade – bad pappa om hjälp

19 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Systrarna Peg och Penny Parnevik avslöjade i veckan en minst sagt prekär historia i sin podcast. Penny råkade ut för en incident där hennes tampong fastnat inuti henne och hon bad pappa Jesper att komma till undsättning.
Annons

Familjen Parnevik har berikat det svenska folket med härliga glimtar från deras liv i ett par år, och de fortsätter att leverera. Nyligen berättade Penny Parnevik, 20, om en incident som inträffade när hela familjen var på Bahamas tillsammans. Penny var då runt 13 år gammal och hade just fått sin mens när de besökte ett vattenland.

– Det är en av första gångerna som jag har tampong i. Så åker jag i den här rutschkanan, och när man åker en sån och har bikini på sig då sprutas vattnet upp mot en. Så när jag kommer ner så känner jag att: Gud vad det här känns konstigt, berättar hon i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon går in på toaletten för att byta tampong så hittar hon den inte.

– Snöret till tampongen var borta, det hade helt enkelt skjutits upp av vattnet så att hela tampongen och snöret åkt upp, alltså säkert vid min navel, det var så långt upp, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag var ju ung och har aldrig stoppat upp fingrarna eller någonting förut, så jag ropade på Philippa. Hon kom in och jag berättade att jag tappat bort min tampong och att hon måste hämta mamma.

https://www.instagram.com/p/BUwZ3zXD7e3/?taken-by=parnevikpenny&hl=sv

Problemet var bara att mamma Mia Parnevik, 49, inte syntes till. Istället tog Philippa Parnevik, 18, med sig pappa Jesper Parnevik, 52, tillbaka för att hjälpa Penny.

– Men jag frågar pappa, jag säger att min tampong som fastnat i mig och att han måste hjälpa mig ta ut den. Men han vägrade ju såklart, förståeligt ju. För om någon hade sett honom pilla i min snippa så hade han ju blivit gripen, berättar Penny med skrattet i halsen.

Peg Parnevik, 21, flikar in i diskussionen och de är överens om att deras pappa tog rätt beslut i att inte hjälpa Penny i hennes situation.

– Pappa är ju otroligt modern, han skulle vilja hjälpa dig så klart för du hade sån jäkla panik, men han skulle aldrig ha gjort det för att han kan bli gripen för att ha antastat dig, säger Peg.

– Jag tycker att det finns en gräns, och jag håller med. Pappa skulle inte ha tagit ut min tampong, avslutar Penny.

Foto: IBL

 

Annons