LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise hotel-vinnaren Gabriella ”Bella” Anderssons ord efter finalen

09 jun, 2023 
Frida Eklöf
Bella bryter tystnaden efter Paradise Hotel
I onsdags sändes finalen av den inställda säsongen av Paradise hotel.
Nu bryter vinnaren Gabriella ”Bella” Andersson tystnaden efter finalen: ”Står inte bakom...”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani om den stoppade Paradise hotel-säsongenBrand logo
Nicole Falciani om den stoppade Paradise hotel-säsongen

Det var två år efter inspelningen i Mexico som säsong 15 av Paradise hotel fick se dagens ljus, efter att Pluto Tv tagit över rättigheterna från Viaplay. Beskedet om att säsongen skulle sändas så långt efteråt togs emot med blandade känslor hos deltagarna, inte minst av vinnaren av Paradise hotel.

Paradise hotel har inte funnits med i tv-tablån på två år och till tittarnas stora glädje var det en minst sagt händelserik säsong som bjöd på allt från kärlek till svek och tårar.

Paradise hotel-vinnaren Bella Anderssons kastade kulan i finalen: ”Hämnd”

Efter onsdagens final och kulceremoni stod det klart att Gabriella "Bella" Andersson var vinnaren av Paradise hotel säsong 15. Detta efter den dramatiska kulceremonin när Bella valde att kasta kulan och åkte hem till Sverige 200 000 kronor rikare, medan Casper Wolter behövde lämna lottlös och sviken.

– För att mitt hjärta krossades i det här hotellet och jag kom hit för hämnd, sa Bella i programmet efter att hon kastat kulan.

Annons

Bella har varit väldigt tyst på sociala medier om Paradise hotel och hon var en av de deltagare som inte ville att den tidigare inställda säsongen skulle visas i efterhand.

Paradise hotel-Bellas ärliga ord efter finalen: ”Tragiskt”

Det har som sagt gått två år sedan Bella vann Paradise hotel och hennes liv har tagit en helvändning sedan inspelningen. I dag jobbar Bella som PT och kostrådgivare och hon har även funnit kärleken i Alexander Skoglund, som även han var en av deltagarna i säsong 15 av Paradise hotel.

Efter att onsdagens final sänts skrev Bella på Instagram story att hon inte ville att säsongen skulle sändas då hennes liv ser helt annorlunda ut idag än vad det gjorde då.

”Jag vill inte ha något med reality att göra, det är otroligt lång tid sen vi spelade in detta. Jag har en sambo sedan två år tillbaka, vi har skaffat hund, vi ska skaffa hus, vi planerar barn. Jag dricker inte en droppe alkohol längre och har inte gjort på otroligt länge”, skriver Bella och fortsätter:

”Jag står inte bakom någon reality alls idag och vill inte ha något med det att göra. Reality är tragiskt”.

FOTO: Pluto Tv

Annons