LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Så är relationen mellan Bella och Casper idag efter Paradise – avbröt romansen

07 jun, 2023 
Frida Eklöf
Angelica Hedlund
Casper Wolter och Gabriella "Bella" Andersson
Den ny-gamla säsongen av Paradise Hotel har nått sitt slut.
Nu berättar deltagaren Casper Wolter om relationen till Bella Andersson och varför de avbröt romansen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarnaBrand logo
Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarna

Det har varit en minst sagt stormig säsong 15 av ny-gamla Paradise Hotel. Säsongen spelades in under hösten 2020 i Mexiko och kort därefter gick Viaplay ut med att den inspelade säsongen skulle ställas in och Paradise Hotel blev istället Paradise.

Efter mycket om och men kom det glädjande beskedet i början av året att PlutoTv istället skulle sända den inställda säsongen – nästan tre år senare.

Bella Anderssons svek mot Casper Wolter i finalen av Paradise Hotel

Under säsongens gång har tittarna fått följa intriger, svek, vänskaper och kärlek. Men allt kul har ett slut och idag sänds den spektakulära finalen och kulceremonin. Efter röstningen där de utröstade deltagarna får rösta på det par de tycker förtjänar att vinna Paradise Hotel stod det klart att Casper Wolter och Gabriella "Bella" Andersson var vinnarna.

Och de bjöd på en minst sagt spännande kulceremoni med svek enda in i kaklet. Vad tv-tittarna kunde se hade Bella och Casper lovat varandra att inte kasta kulan och det hade till och med uppstått känslor mellan deltagarna.

Annons

Men när kulceremonin väl ägde rum var Bella den som valde att kasta kulan och kvar stod en sviken Casper som hade börjat bli småkär i Bella.

Casper Wolters relation till Bella Andersson efter inspelningen av Paradise hotel

Caspers påtagliga intresse för Bella har varit svårt att missa i säsongens Paradise Hotel. För Hänt bekräftar Casper att han och Bella sågs hemma i Stockholm efter inspelningen i Mexiko.

”Vi träffades några gånger efter inspelningen och sen avslutade vi det som vänner, det var inget mer än så. Idag har hon ett förhållande med Alexander, som också var med i säsongen”, säger Casper till Hänt.

Fastän sveket verkar det som att Casper och Bella har rett ut allt som hände mellan dem och idag ser Casper på det med andra ögon.

”Vi pratade igenom det när vi kom hem, det var som sagt ett spel och jag är inte sur så”, säger han till Hänt.

FOTO: PlutoTv

Annons