LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander och Bella blev kära i Paradise hotel – så ser deras liv ut idag

26 apr, 2023 
Alexander och Bella
Bella Andersson fann kärleken under Paradise hotel-inspelningen.
Så här ser hennes liv med pojkvännen Alexander Skoglund ut idag.
”Jag älskar att jag får uppleva lycka tillsammans med dig”, skriver Bella på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarnaBrand logo
Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarna

Just nu kan vi följa den ny-gamla säsongen av Paradise hotel. Inspelningen som gick av stapeln i Mexiko 2021 kommunicerades till en början vara inställd. Programmet skulle inte visas alls men några år senare börjades den plötsligt att sändas.

En av deltagarna som medverkar i säsongen är den rutinerade dokusåpa-deltagaren Gabriella ”Bella” Andersson som vi tidigare har sett i både Paradise hotel och Ex on the beach.

Bella Andersson fann kärleken i Alexander Skoglund under Paradise hotel-tiden

Bella har sedan start varit tydlig med att hon tänker spela spelet i den pågående säsongen men några vänner är hon inte där för att träffa. Men vad som är klart är att hon däremot träffar kärleken i programmet. Bella finner snabbt intresse för Alexander Skoglund när han kliver in under ekonomiveckan och eftersom säsongen är två år gammal har paret öppet fått visa sin relation efter det.

Annons

Hur exakt de finner varandra under inspelningen återstår att se men de senaste åren har de varit ett par. På sociala medier visar Bella glatt upp kärlekslyckan med sin pojkvän. Paret har ett stort gemensamt intresse för träning och då och då dyker de upp bilder på de båda tillsammans. Bella arbetar idag som personlig tränare och online coach.

”Vad gör mig allra mest motiverad i livet? Framtiden och våra framtidsplaner. Jag älskar att vi delar samma intressen och samma vardag. Jag älskar att vi ser på framtiden på samma sätt. Jag älskar att vi har samma mål och visioner. Jag älskar att jag får uppleva lycka tillsammans med dig och jag älskar att känna våran teamkänsla. Världens bästa team. Jag älskar dig”, skriver Bella till ett bildspel med bilder på sig och pojkvännen.

Annons

I början av det nuvarande året har Bella och Alexander befunnit sig i Thailand.

Bella Anderssons egna ord om kärleken: ”Den finaste kärleken”

I ett inlägg där Bella skrivit om säsongen som hon trodde skulle vara inställd berättar hon kort om kärlekslyckan.

”Jag visste det inte där o då men han stod framför mig hela tiden, den finaste kärleken jag idag har upplevt. Jag är så trygg idag och det är min allra största vinst. Nu väntar andra äventyr och ett lite mer stabilt liv, jag lääängtar såå mkt o äntligen så är jag lugn i själen”.

FOTO: Pluto tv

Annons