LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvid Stenbäcken talar ut om Bellas svek i Paradise hotel – hårda kritiken: ”Uselt”

07 jun, 2023 
Frida Eklöf
Årets final av Paradise Hotel väcker många känslor och reaktioner.
Den tidigare deltagaren Arvid Stenbäcken talar nu ut om ex-flickvännen Bellas svek inne på hotellet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani om den stoppade Paradise hotel-säsongenBrand logo
Nicole Falciani om den stoppade Paradise hotel-säsongen

Men två år senare kunde streamingtjänsten PlutoTv köpa rättigheterna för den inställda säsongen och under våren har tittarna kunnat gotta sig i intrigerna, sveken, vänskaperna och kärleken.

Anledningen till varför Bella Andersson kastar kulan i finalen av Paradise Hotel

I dagens avsnitt var det äntligen dags för den åtråvärda finalen och i vanlig ordning var det de utröstade deltagarna som fick rösta på det par de tyckte skulle stå som vinnare av Paradise Hotel och sedan mötas i den omtalade kulceremonin. Deltagarna Gabriella "Bella" Andersson och Casper Wolter fick flest röster och stod därmed som vinnare.

Under finalen kunde tittarna se hur de lovade varandra att inte kasta kulan och Casper bekräftade även att han börjat bli smått kär i Bella. Men när vinstsumman var uppe i 200 000 kronor valde Bella att smälla kulan i backen.

Annons

– För att mitt hjärta krossades i det här hotellet och jag kom hit för hämnd, sa vinnaren Bella i programmet.

Det blev ett minst sagt känslosamt avslut, där en tårögd Casper blev sviken av Bella.

– Det var ett ögonblick jag kommer minnas livet ut. Se bara kulan smällas i backen, poff sa det. Kulan var väl mitt hjärta också, det var väl i kulan, sa Casper i programmet.

Arvid Stenbäckens ärliga ord om Bellas svek i Paradise Hotel

Ex-paret hade en stormig relation och det är på den hon syftar när hon säger att hon tidigare fått sitt hjärta krossat inne på hotellet. När Hänt når Arvid berättar han om sin syn på Bellas svek mot Casper.

Annons

”Bella fick inte sitt hjärta krossat på hotellet under vår säsong, det fick hon långt efter vår inspelning, och jag tycker det känns som ett uselt argument för att inte bara stå upp för sina handlingar”, skriver Arvid i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Även om jag hellre hade sett att ett så starkt och omtyckt par som Bella och Casper hade delat pengarna så får man ändå respektera hennes resa och hennes val. Men om hennes hjärta blev krossat för att ha det som argument att krossa Caspers, då behöver man ju aldrig ansvara för sina egna handlingar”.

FOTO: PlutoTv, Karin Törnblom/TT

Annons