LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvid Stenbäcken bekräftar uppbrottet från Bella Andersson

25 jun, 2020 
AvLovisa Ström
Bella Andersson och Gabrielle
Arvid Stenbäcken och Gabriella Bella Anderssons relation har varit minst sagt stormig.
Trots det har de inte kunnat släppa taget om varandra.
Men nu bekräftar Arvid att de har gått skilda vägar.
Annons
Intervju med Gabriella AnderssonBrand logo
Intervju med Gabriella Andersson

Det var i Mexico, under inspelningen av Paradise Hotel, som Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella Bella Andersson, 25, fann varandra. Redan tidigt i programmet började reality-stjärnorna att umgås intensivt, och det tog inte lång tid innan man förstod att det var något betydligt mer än vänskap mellan dem. Men i en kärlekssaga som till en början såg ut att gå bra, var det sen en hel del som gick snett. 

Ja, deras relation har minst sagt varit stormig, och i årets säsong av Celebrity Ex on the beach har tittarna kunnat sitta på första parkett och ta del av parets dramatiska bråk. Men som alltid när det kommer till Arvid och Bellas fram-och-tillbaka-relation är den stora frågan: hur är deras relation just nu? 

I Exen berättar allt, som leds av Carolina Gynning, 41, går de till botten med de största snackisarna, händelserna och draman i programmet – däribland Ph-parets relation. 

Annons

Mycket bråk i relationen

Det är efter en lång historik, kantad av otrohet, lögner och svek, som det tidigare paret återförenas i Brasilien under inspelningen av Celebrity Ex on the beach. Men då Bella bara vill åka dit för att glömma och komma över sitt ex, har Arvid något helt annat på agendan. Arvid vill nämligen inte ha någon annan kärlek än Bellas, och åkte enbart till Brasilien med intentionerna att vinna tillbaka sitt ex.

Men det dröjer inte lång tid innan det tidigare paret börjar bråka och tittarna får ta del av hur stormigt deras förhållande faktiskt kan vara. Det är när Josephine Qvist, 27, berättar om sin brutna förlovning som allting börjar.

– Classic, säger Bella när hon hör att anledningen till den brutna förlovningen var att Josephines kille varit otrogen mot henne.

– Känner du igen dig eller?, frågar Josephine.

Och där var bråket igång. I synken säger sen Bella att hon aldrig mer vill gå tillbaka till Arvid, men inte långt därefter går de sen och sover tillsammans – och så håller det på.

Annons

Arvid bekräftar relationsstatusen

Men det är när Arvid får frågan från Gynning om vilken relation han är gladast över att ha fått inne i huset, som han ger svar på frågan alla undrar över.

– Det är absolut Adinatoor. Han är en toppenkille verkligen, svarar han.

– Och nu är ju inte jag och Bella tillsammans heller så.., lägger han till och skämtar om att det kanske kan bli något mellan honom och Andrijano “Adinatoor” Mijanovic, 27, istället.

Han avslöjar också att han tagit emot relationsråd av Andrijano, vilket Gynning är snabb att hugga på.

– Du tog alltså relationsråd från Adde och nu är det slut. Där gick Addes relationsskola rätt åt skogen, säger hon och skrattar.

Foto: Karin Törnblom/TT, Robin Lorentz-Allars, Aftonbladet

Annons