"Paradise hotel"-vinnaren är Vendela Kirseboms toyboy

Norska "Paradise hotel"-vinnaren Petter Pilgaard är modellen Vendela Kirseboms nya pojkvän. Paret träffades under inspelningen av norska kändisversionen av "Farmen", och som många redan vet så börjar kärlek med bråk...

Det har länge varit tyst kring “Top model”-programledaren och modellen Vendela Kirseboms, 50, relationsstatus efter skilsmässan från norska politikern Olaf Thommessen, 50, för tio år sedan. Ett tag dejtade hon skådisen George Clooney, 55, men det blev inte långvarigt.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Nu har hon däremot funnit kärlek igen. Sedan en tid tillbaka är hon ihop med inte riktigt lika kända norska “Paradise hotel”-vinnaren Petter Pilgaard, 37.

– Att folk var så intresserade i vårt förhållande. Nej, det hade jag inte drömt om, säger hon till norska Se og Hør efter att de publicerat en bild på paret när de var på en lyxig semester i Palma på Mallorca.

Petter Pilgaard vann norska Paradise hotel 2009.

Vendela och Petter hade hyrt ett hus i 50-miljonersklassen på den spanska ön, men när de mötte upp ägaren trodde han att det norska paret skulle spela in porrfilm.

– Ni kan använda poolen och huset som ni vill. Men det är förbjudet med nakenhet och någon form av inspelning av “vuxenfilm” i mitt hus, sa han mycket bestämt, har Vendela berättat för tidningen.

Modellen och realitystjärnan träffades under inspelningen av en kändisversion av norska “Farmen”. Och som alla vet börjar ju kärlek alltid med bråk.

– Det blir ju intensivt i “Farmen”, speciellt när man bor så tätt inpå varandra och det finns lite mat. Vi hade våra gräl, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Sofie, 21, överlevde Utöya – nu är hon med i Paradise Hotel

LÄS OCKSÅ: Kändismodellen klar för nya Paradise hotel: ”Sjukaste”

Foto: IBL, Stella Pictures

SENASTE NYTT!