TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

25-åriga "Paradise hotel"-profilen tvingas operera hjärtat – efter läkarnas miss

15 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
"Paradise hotel"-profilen Hampus Marcussen opererades för hjärtfel för fyra år sedan. Men operationen gick inte så bra – nu tvingas han till ett nytt ingrepp.
Annons

Det var för knappt fyra år sedan som “Paradise hotel”-deltagaren Hampus Marcussen, 25, blev yr och svimmade under en lunch. Han vaknade upp med ett tungt tryck över bröstkorgen och tvingades akut till sjukhus med ambulans. Där konstaterade läkarna att han hade ett allvarligt hjärtfel, där hans vänstra hjärtklaff slutat fungera som den skulle, och han opererades direkt.

Men ingreppet som läkarna gjorde lyckades inte. Flera år efter operationen drabbas Hampus Marcussen fortfarande av hjärtrusningar och hans tillstånd har slitit på hjärtat. Det har också funnits en risk för tv-profilen att drabbas av en hjärtinfarkt, har han berättat för Aftonbladet. 

– De försökte lösa problemet men det gick sådär. Jag har fortfarande problem och de ska eventuellt göra en till hjärtoperation, men nu är det under kontroll i alla fall, sa han till tidningen för två år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu opereras därför “Paradise hotel”-profilen för andra gången. På Instagram berättade Hampus Marcussen under onsdagkvällen att han läggs in på sjukhus igen på torsdagsmorgonen.

Annons

“I morgon 07.00 ligger undertecknad inför hjärtoperation TVÅ. 25 barre och redan trasig, o-cool. Ser så jävla mycket fram emot att vakna upp och vara FÄRDIG, med massa choklad och blommor på bordet bredvid mig”, skriver han och fortsätter:

“Karolinska Huddinge, fråga efter mig i repan så visar syrrorna vägen. Skoja. Räcker med lite pepp här i kommentarsfältet. LIVE LONG AND PROSPER!”

I kommentarsfältet har flera hundra följare lämnat kommentarer och pepp till tv-profilen. Flera av hans kända vänner håller också tummarna för att operationen ska gå bra.

“Lycka till honey!”, skriver Peg Parnevik, 22.

“Lycka till mannen”, skriver  Samir Badran, 27, med massor av hjärtan.

“Lycka till!”, skriver även Anitha Schulman, 39.

Foto: IBL

Annons