ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise hotel-profilen har blivit mamma – avslöjar ovanliga namnvalet

13 sep, 2022 
André Färnsveden
Tidigare i år meddelade Josefin ”Josie” Capllonch att hon var gravid. Nu har hon fött barnet.
På Instagram avslöjar hon nu det ovanliga namnvalet.
Annons
Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”Brand logo
Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”

Josefin ”Josie” Capllonch, 32, är mest känd för sina framträdanden i reality-programmet Paradise Hotel. Hon medverkade i säsongerna 2019 och 2020, där hon lyckades ta sig till finalveckan, men lyckades däremot inte vinna tävlingen.

Josies hemliga pojkvän

Tiden efter profilens medverkan i programmet har hon spenderat på resande fot, från den ena tropiska miljön till den andra. Många av följarna trodde då att Josie levde sitt liv som singel, men till deras förvåning avslöjade profilen att hon var singel och hade en pojkvän.

Pojkvännen träffade hon i Australien, men har valt att hålla honom hemlig. För Hänt berättar Josie även att han inte har sociala medier.

Han har varken sociala medier eller vill vara med på dem. Men han är australiensare så ingen vet vem det är. Bara familj och nära vänner.”, har Josie tidigare skrivit till Hänt.

Josie har fått barn – ovanliga namnvalet

Hennes följare har undrat när barnet ska komma och under tisdagsmorgonen kom Josie med glädjande nyheter. På Instagram delar hon en bild där hon håller i sin nyfödda bebis i famnen.

Annons

”Den tolfte september vid 02:47, fick jag äntligen träffa min livs kärlek”, inleder Josie innan hon avslöjar namnet på barnet, ”Kenzo Zion Chung”.

Vidare fortsätter reality-profilen beskriva sin lycka.

Min lilla ”dumpling”, du gav mitt liv ny mening. Den kärleken jag känner för dig är något jag aldrig kunnat föreställa mig existerade. Tack för att du valde mig som din mamma. Jag lovar att vara den bästa jag kan för dig”, skriver Josie.

Avslutningsvis berättar Josie för sina följare att förlossningen gick bättre än förväntat och att hon kan avslöja mer snart.

Flera har gratulerat Josie under under inlägget, bland annat en annan Paradise Hotel-profil, Hanna Bodelsson.

Grattis Josie, vad glad jag blir för din skull. Så söt han är!!, skriver hon.

När Hänt når reality-profilen berättar om hon känslorna kring att vara en nybliven mamma.


”Wooooow det är verkligen en obeskrivlig känsla. Går inte att bli bättre än så här”, skriver hon i ett meddelande på Instagram till Hänt.

Välkommen in i världen Kenzo!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons