Därför väljer Paradise hotel-Josie att hålla pojkvännen hemlig – orden om relationen

Exklusivt

Josefin ”Josie” Capllonch avslöjade i veckan den oväntade nyheten att hon väntar sitt första barn.
Något som chockade många för att ingen pojkvän synts till i sociala medier.
Nu avslöjar hon anledningen för Hänt.

0:37

Efter reklamen: Ny inspelningsplats för Paradise – se drömvillan här!

(0:37)

En av Paradise hotels kanske mest omskrivna profiler kunde i veckan avslöja att hon nu väntar sitt första barn. Josefin ”Josie” Capllonch, 34, är känd för ett flertal säsonger i realityprogrammet Paradise hotel där man fått ta del av drama, sex och relationer.

I säsongerna 2019 och 2020 som Josie medverkade i tog hon sig båda gångerna till finalveckan, hon kammade däremot aldrig hem någon vinst.

– Jag tycker bara man ska lägga ner skiten, säger hon till Aftonbladet om det nya formatet av Paradise som lanseras i höst.

Följarna i chock efter nyheten

De senaste åren har man sett Josie leva livet på diverse platser, och många följare har nog trott att hon gjort det som singel. Så när hon släppte bomben att hon var gravid med en kille hon varit tillsammans med under lång tid blev många förvånade. Men beskedet har mottagits väl och det är hon lättad för, berättar hon för Aftonbladet.

Yes I’m with my baby daddy & have been for a veeery long time”, skriver tv-profilen till en video där hon visar upp gravidmagen på sin Instagram.

Hon berättar att hon alltid har velat bli mamma och är överväldigad över att drömmen äntligen ska bli sann. Barnet är beräknat att komma i september men om det blir en flicka eller en pojke har de valt att inte ta reda på.

– Jag har alltid tänkt att jag ska få en pojke, men nu när jag är gravid vill jag kanske ha en tjej, säger hon till Aftonbladet.

Anledningen till den hemliga pojkvännen

Efter bebislyckan är nyfikenheten enorm för vem pappan till barnet och Josies kille är. Något som inte alls synts till på sociala medier, varken innan avslöjandet eller nu efter.

Nu avslöjar hon för Hänt varför hon valt att hemlighålla pojkvännen för allmänheten.

Han har varken sociala medier eller vill vara med på dem. Men han är australiensare så ingen vet vem det är. Bara familj och nära vänner.”, skriver hon till Hänt.

Därav bor hon och hennes pojkvän nu tillsammans i Australien sedan två veckor tillbaka och letar efter en lägenhet. De har aldrig bott tillsammans förut så det blir deras första gemensamma bostad tillsammans med det kommande nytillskottet i familjen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

SENASTE NYTT!