Paradise hotel- Mikki öppnar upp om den okända viktkampen

Miki Paradise hotel

Paradise hotel-profilen Mikail ”Mikki” Maarofi har en hel del i bagaget.
För Hänt öppnar han nu upp om den okända viktresan som förändrat hans liv.
– Extremt tufft, säger han.
Mikail Maarofi öppnar upp sig om känslorna för Diana Moseni
Slå på ljud

Paradise hotel 2020 är i full gång och idag är vi inne på den sjätte veckan av säsongen. De som har följt programmet vet att det här årets deltagare inte har hållit igen med dramat, och någon som varit involverad i ett och annat bråk är Paradise hotel-profilen Mikail ”Mikki” Maarofi. Tillsammans med Diana Moseni har han hamnat i blåsvädret ett flertal gånger. Under pressträffen berättar han för Hänt om den komplicerade relationen till Diana.

– Jag vet inte, det funkade bara inte. Jag tror att det blev för hetsigt och stressigt för henne när spelet var där, och jag orkade inte med det, säger han.

Han berättar att de alltså inte kom så bra överens inne i huset, men att Diana däremot är den han har mest kontakt med.

– Den jag har mest kontakt med i efterhand är ju Diana. Hon och jag är skitbra vänner idag. Hon och jag klickar skitbra och umgås på fritiden. Pratar iallafall en gång om dagen. Men det är absolut inte chans till romans mellan mig och Diana. Vi är så bra vänner så vi är som syskon typ. Det är verkligen den relationen, förklarar han.

Förutom bråk har Mikkis tid inne i huset kantats av en hel del tuffa beslut då han vid ett flertal tillfällen varit tvungen att ta val som påverkar väldigt många inne i huset. Men det är inte bara under årets säsong av Paradise hotel som Mikki har fått kämpa. För Hänt berättar han även om sitt tuffa förflutna.

– Herregud, jag har massor. Jag må vara en väldigt lycklig människa idag och det tror jag beror på att jag gått igenom väldigt mycket. Det beror på vem man jämför med såklart, men jag har mitt bagage som många andra, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikki öppnar upp om den okända viktresan

Men när reality-profilen får frågan om vad som påverkat honom mest berättar han att han gjort en väldigt tuff viktresa. Han berättar att han under sin uppväxt vägt betydligt mer än han gör idag, och att han ofta fick utstå kommentarer från omgivningen. Men en dag bestämde han sig för att han hade fått nog, och den vändningen har lärt honom att ingenting är omöjligt.

– Jag har lärt mig att ingenting är omöjligt. Jag tränade 14 gånger i veckan i nio månader och blev av med 30 kilo tror jag, berättar han.

Han berättar att det var hans pappa som hjälpte honom att hitta motivationen, men att det i början var allt annan än enkelt.

– I början var det jävligt tufft. Det var extremt tufft. Jag började väldigt långsamt och efter ett tag så ökade jag takten. Och när jag började se resultat så mådde jag bättre, säger han.

LÄS OCKSÅ: Simon Weidersjö om kärlekskraschen efter polyamorösa förhållandet

LÄS OCKSÅ: Paulina och Alexanders okända träffar – bakom kulisserna

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN