LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mikail "Miki" Maarofi och Diana Mosenis relation efter romansen i Paradise Hotel

21 sep, 2020 
Diana Moseni och Miki
Diana Moseni och Mikail "Miki" Maarofi syns snabbt finna varandra i huset under inspelningarna av Paradise Hotel.
Men hur ser egentligen relationen ut i dag – månader efter hemkomsten?
Nu berättar Mikail för Hänt.
Annons
Mikail Maarofis och Diana Mosenis relation idagBrand logo
Mikail Maarofis och Diana Mosenis relation idag

En ny säsong av Paradise Hotel är i gång och det har nu blivit dags för ett gäng nya deltagare att checka in på hotellet i Mexiko för att göra upp om vem som kammar hem prissumman på en halv miljon kronor.

Under årens gång har programmet letts utav ett flertal stora profiler så som Alex Schulman och Malin Gramer, men sedan tre år tillbaka är det ingen mindre än influencern och entreprenören Rebecca Stella som styr och ställer på hotellet.

Drottningarna gör comeback

I år är det ingen tvekan om att det kommer vara kvinnorna som regerar på hotellet. Inför premiärens start avslöjade nämligen NENT att det blir en hel del drottningarna som gör comeback på hotellet. Dessa är personer som tidigare tävlat och därav har en annan inblick i spelet. Dessa är Emma Hellström, Josefin ”Josie” Capllonch, Alexandra Nord, Cornelia Gyllborg, Erica Lindberg, Helen Ablatova, Hanna Bodelson och Paulina ”Paow” Danielsson.

Annons

Men i det första avsnittet är det främst startåttan som tv-tittarna får lära känna. Det är ett taggat gäng som syns kliva in på hotellet och göra sig redo för sitt livs äventyr.

Diana och Mikails relation idag: ”Klickade bra”

Några som snabbt bildar par bland deltagarna är Diana Moseni, 27, och Mikail “Miki” Maarofi, 21. Redan i det första avsnittet blir det både hångel och tårar från Dianas sida. Men hur ser egentligen relationen mellan duon ut idag – månader efter inspelningarna? När Hänt träffar Mikail under programmets pressträff berättar han om tankarna kring relationen.

Var det någon du gillade lite extra i huset?

– Den jag har mest kontakt med i efterhand är Diana. Hon och jag är skitbra vänner idag, så det är hon i så fall. Hon och jag klickade skitbra, vi umgås på fritiden, pratar iallafall en gång per dag, så ja vi klickar bara bra, säger Mikail till Hänt.

Annons

Även om Diana fått en stor plats i Mikails hjärta så menar han att chansen till att det utvecklas något mer än vänskap mellan dem är obefintlig.

– Det är absolut inte chans till romans. Vi är så bra vänner att vi är som syskon typ, det är verkligen den relationen och absolut inget mer. 

Mikail och Diana hade däremot inte en lika bra relation under inspelningarna av programmet, utan vänskapen kom att utvecklas senare.

FOTO: Fredrik Nilsson/Viafree

Annons