Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paradise hotel-Lukas i tårar efter Erikas kärleksbesked

30 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Lukas Holm och Erika Holm i paradise hotel 2018
Känslorna svallar högt och lågt i Paradise hotel. I kvällens avsnitt berättar Erika Holm för Lukas Holm att hans känslor för henne inte är besvarade. Det får Lukas att brista ut i gråt.
Annons

Att Lukas Holm, 24, är förtjust i Erika Holm, 20, har knappast gått någon förbi. Redan första dagen när hon klev in i Paradise hotel som joker fick han upp ögonen för henne.

– På riktigt jag tycker om dig jättemycket, det finns ingen människa här inne som får mitt hjärta att bulta så mycket som du får. Jag har aldrig känt så här för en person innan, sa Lukas redan för några veckor sedan.

Han hoppades då på att hon skulle känna likadant och hade höga förhoppningar, trots att Erika inte riktigt verkade lika entusiastisk. I veckans avsnitt sitter de två ensamma utanför hotellrummet och pratar. Lukas försöker sig då på ett försiktigt närmande, men Erika vänder istället bort huvudet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej men lyssna, jag har tampats jättemycket med det här. Jag har inga romantiska känslor för dig. Jag tycker om dig som person och människa men jag har inga romantiska känslor där. Det är det som blir jobbigt, säger hon till Lukas.

Annons

Lukas säger att han ändå alltid kommer vara ärlig och berätta vad han känner för henne.

– Det har jag sagt sedan dag ett, sedan du kom in här. Jag är ärligt med mina känslor och jag känner att du får mig att må så bra här inne.

Erika verkar först något irriterad. För tittarna förklarar hon att hon har försökt vara tydlig med att hon inte känner något för Lukas, men att han inte tar in det.

– Har han inte fattat det innan så har han inte lyssnat ordentligt. Då har han hört det han vill höra och det kan inte jag ta ansvar för, säger hon.

Senare är tonen dock en annan. När de ska sova strax efter samtalet brister Lukas ut i gråt och Erika vänder sig om för att trösta honom.

– Jag blir uppgiven när Lukas börjar gråta för att jag har inte valt att någon ska bli kär i mig, och det känns som att det spelar ingen roll vad jag gör för han kommer bli ledsen oavsett. Jag kan bara göra det som är bästa för mig, säger Erika.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay,

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV3

Annons