Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid om bråket med Mos i Paradise hotel: Därför bröts löftet

Robin Mos Andersson och Arvid Stenbäcken bråkar i Paradise hotel 2018

Ett bråk mellan Robin ”Mos” Andersson och Arvid Stenbäcken blossar upp i Paradise hotel. Nu berättar Arvid vad som egentligen hände och varför han till slut valde att skicka ut Mos från hotellet.

Det är semifinalvecka i Paradise hotel, vilket innebär ett hårdare spel och hetare känslor än vanligt. Redan i kvällens avsnitt får deltagaren Arvid Stenbäcken, 25, makten att spela ut en av de andra när han lyckas hitta en dolk via en tävling.

– Mos nu ryker du, säger Arvid och gestikulerar med kniven mot Robin ”Mos” Andersson, 26.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Utspelet uppskattas inte av Mos som direkt efteråt ifrågasätter Arvids beteende.

– När Arvid fick dolken så hånar han mig och det tycker jag är så jävla dålig stil. Jag skulle aldrig någonsin håna en person jag vet nästan kommer åka ut. Det är äckligt, det är vidrigt, säger Mos.

Arvid försvarar sig och menar att han bara vill hämnas efter att de andra har skickat ut Marcelo Peña, 28, från programmet. Till slut får Mos nog och går in på sitt rum och börjar packa sin resväska. Arvid får då dåligt samvete och följer efter.

– Jag tänkte jävlas med dig och tog det alldeles för långt, säger han till Mos och fortsätter:

– Du komma inte ryka, säg inte det till någon. Packa upp dina saker, du kommer vinna det här.

Senare bryter han dock sitt löfte och väljer att spela ut Mos. För Hänt förklarar han vad som egentligen hände.

– När jag först fick kniven, så fanns det inte en tanke i världen på att jag skulle skicka ut honom. Jag var helt inställd på att skicka Wille (William Hultkrantz reds. anm.) och ville bara jävlas lite med Mos.

När han sa till Mos att han inte tänkte skicka hem honom menade han det verkligen. Strax efter insåg Arvid att han hade chansen att skicka hem en av de största spelarna och så även sin största konkurrent. Enligt Arvid ska han då ha pratat med Mos ytterligare en gång för att förbereda honom på att han kanske skulle kunna ryka. När Hänt når Mos menar han dock att det samtalet aldrig har ägt rum.

– Det som stämmer är att han kom in och sa att jag inte behövde oroa mig. Men sen stack han ändå in den (dolken reds. anm) i mig.

Enligt Arvid ska de två dock vara goda vänner idag och ha lämnat bråket bakom dig.

– Vi är jättegoda vänner idag, säger han.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay,

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

 

LÄS OCKSÅ: Ninas och Marcelos kryptiska barnbesked efter Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Nina i tårar efter beskedet i Paradise hotel: ”Jättelurad”

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN