Paradise hotel-Helen avslöjar sanningen om relationen med Adam

Helen Ablatova avslöjar sanningen om relationen med Adam Linard efter Paradise hotel 2019.
Helen Ablatova och Adam Linard är med i den nya säsongen av Paradise hotel som sänds just nu på TV3. Efter inspelningarna har det gått rykten om att det uppstått kärlek mellan de båda deltagarna. Nu berättar Helen om hur relationen med Adam ser ut idag.
–Alla som vill ha Adam, hata inte mig, säger hon.
Annons

TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel har genom åren bjudit på allt från kärlek och heta möten till vilda fester och storbråk mellan deltagarna. Så har det varit sedan starten 2005 – och årets säsong är inget undantag.

Redan under de första dagarna påbörjades en romantisk relation mellan Camilla Skalleberg, 21, och Marcelo Peña, 28. I Expressens tv-program Q&A avslöjade Camilla nyligen att hennes känslor var så starka att hon blev kär i Marcelo under inspelningen.

Annons

– Det gick jättesnabbt. Jag kände kemi direkt, berättade hon i programmet.

Annons

De pirriga känslorna svalnade däremot snabbt efter att kamerorna slocknat.

– Jag hade lite känslor efter, men de dog ut innan sommaren någon gång. Det var skönt, sa Camilla Skalleberg.

Helen Ablatovas svar på romansryktet

Men Camilla Skalleberg och Marcelo Peña är inte de enda deltagarna som det florerat romansrykten kring i året säsong. I ett nyligen sänt avsnitt av Paradise hotel hintade Helen Ablatova, 23, att det kunde vara mer än vänskap mellan henne och Adam Linard, 24. När programledaren Rebecca Stella, 33, frågade och deras relation svarade Helen kryptiskt:

– Mycket möjligt, sa hon i programmet.

I ett nytt avsnitt av Expressens Q&A förklarar Helen Ablatova att hon fått mycket frågor från sina följare kring hur hennes relation med Adam verkligen ser ut. Många undrar om de är ett par.

– Varje gång vi startar en live eller någonting då är det alltid ”är det något mellan dig och Adam?”, ”är du och Adam tillsammans?”. Nej, det är vi inte, säger Helen Ablatova och försäkrar om att så aldrig har varit fallet.

Annons

– Vi är jättejättebra vänner. Alla som vill ha Adam, hata inte mig. Vi är bara vänner, säger Helen Ablatova.

Redan innan säsongspremiären av Paradise hotel bröt Adam Linard tystnaden om att han hade en romans på lyxhotellet. Han avslöjade dock inte i med vem.

– Kär vill jag inte säga att jag blir. Men definitivt betuttad. Jag är sådan trygghetsmänniska med och haft långa förhållande i mitt liv. Då blir det så att man söker sig till någon liksom. Jag har lätt för att få känslor med, tror jag, sa Adam Linard till Hänt på pressträffen inför programmet.

FOTO: Patricia Recourt/Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…