Paradise hotel-Bella ryter ifrån efter kritiken: ”Tragiskt”

Bella Andersson om skönhetsoperationerna
Gabriella ”Bella” Andersson är öppen med att hon flera gånger opererat sig och gjort fillers för att förändra sitt utseende. Nu ryter hon ifrån efter att ha fått kritik för detta i sociala medier.
Annons

TV3-profilen Gabriella ”Bella” Andersson, 24, blev ett känt ansikte efter sin medverkan i årets säsong av Paradise hotel. På lyxhotellet föll hon pladask för Arvid Stenbäcken, 26, och paret är tillsammans än idag.

Förhållandet har dock inte riktigt varit fritt från dramatik. I ett av de senare avsnitten av Paradise hotel hade Arvid sex framför kamerorna med Erica Lindberg, 22. Bella har tidigare uttalat sig om sina känslor kring pojkvännens svek i rutan:

Annons

”Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella Andersson på sitt Instagram-konto tidigare i år.

Annons
View this post on Instagram

Jag förstår att de ni såg igår va helt sjukt, tro mig jag tkr detsamma och som jag sa så tänker jag inte skydda hans handling MEN jag kmr nu skydda den Arvid är idag. Idag är det som betyder något och idag är jag den personen som Arvid älskar med hela sitt hjärta och gör allt för. Idag är Arvid en bättre pojkvän än någon annan pojkvän jag haft innan och visar mig varje dag hur värdefull jag är. Ni får se några avsnitt på tv som är ca 15% av tiden vi ens va i Mexico, ni får se studio paradise som filmas i 40 minuter men har ingen aning om vad alla vi deltagare säger innan eller efter vi går ut från studion till varandra. Ni som sedan säger en gång otrogen alltid otrogen, NEJ! Tro mig , Jag har själv varit otrogen många gånger av olika anledningar i osunda förhållanden eller pga mitt mående, men jag skulle aldrig vara det idag. Inte emot Arvid, aldrig. Vet ni varför? För det här är en kille som inte alltid mått så bra men har som mål att varje dag när han vaknar se till att jag är lycklig, En kille som idag behandlar mig som en prinsessa och höjer mig till skyarna trots att han själv ibland inte orkar resa sig upp. Ni känner inte oss alls eller vet hur vi har det efter vad ni ser på en tv skärm, som även utspelade sig för 6-7 månader sedan. Följ det nya programmet ”Paradise Hotel – efter festen” där ni faktiskt får se vårt verkliga liv idag, det riktiga livet bakom alla kameror. Programmet drar igång 13/5 så missa inte det, där får ni följa vår kärlek på riktigt. En sak till fan vad jag älskar dig, igenom allt. Vi mot världen. ❤️

A post shared by Gabriella ”Bella” Andersson (@bellaandeersson) on

Paradise hotel-Bellas ord om skönhetsoperationerna

Efter att Paradise hotel sänts på tv har Bella Andersson fått en hel del kommentarer om sitt utseende, något hon nu väljer att skriva om på sin Instagram story.

Annons

”Jag vet att många av er anser att vi influencers ska vara bra förebilder hit och dit. Glöm ej bort att vi också är mänskliga. Jag står för fillers och operationer och kommer alltid göra. Jag kommer inte ändra min åsikt och jag tycker att alla människor ska få göra vad dom vill med sin kropp, det har ingen annan rätt att säga till om”.

Bella Andersson erkänner samtidigt att hon har låtit utföra flertalet skönhetsingrepp och att hon anser att man ska göra precis det man känner för.

”Jag får ofta meddelanden från personer om hur dom dömde mig i första avsnittet av PH eller när dom först såg mig på krogen som en dum blondin. Men när dom såg flera avsnitt eller lärde känna mig så blev dom överraskat förvånade då jag är väldigt snäll, omtänksam och faktiskt väldigt erfaren utan livet och dess motgångar”, skriver Bella.

Paradise hotel-profilen avslutar texten med att förklara att hon inte anser att hon är en dålig förebild på grund av att hon opererat vissa kroppsdelar.

Annons

”Så att säga att man inte är en bra förebild för att man ser ut på ett visst sätt tycker jag är tragiskt… blä på det ärligt talat!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…