Paradise hotel-Camilla Skalleberg om krisstödet från produktionen

Paradise hotel-Camilla Skalleberg om krisstödet från produktionen
Hatet har gått så långt att hon fått stänga av kommentarsfunktionen på sin Instagram.
För Hänt berättar Camilla Skalleberg om hur hon mår efter sin medverkan i Paradise Hotel.
– Jag har även en psykolog via produktionsbolaget som jag kan prata med när jag mår dåligt, säger hon.
Annons

Höstens säsong av Paradise hotel på TV3 och Viafree är nu i full gång.
Men redan innan programmet hann dra igång gick en av årets deltagare, Camilla Skalleberg, 20, ut med att hon skäms över hur hon framställs i realityserien.

Annons

 ”Jag framstår som en elak lögnare och stalker, ångrar hela min medverkan”, skrev hon då på en Instagram story och fortsatte:

”Jag vill bara säga i förväg att jag skäms mer än någonsin i mitt liv över hur jag är i säsongen. Hoppas alla förstår att det är klippt jättemycket. Jag är hemskt jobbig och lite läskig ibland, men det är över gränsen och jag blir helt förstörd som person av att se det. Försökte göra bra tv och samtidigt vara öppen och rolig, men det ser bara ut som jag är ett psycho”.

Annons

Nu när säsongen väl är igång och flera avsnitt är släppta har Hänt noterat att Camilla Skalleberg valt att avaktivera sin kommentarsfunktion på Instagram. Tv-profilen bekräftar att det stämmer och säger att det beror på en hel del oönskade kommentarer.

– Ja precis, det har kommit in lite kommentarer som gör att jag känner att jag vill begränsa möjligheterna att kommentera. Det räcker för mig att få fina kommentarer av mina vänner, säger hon.

Får prata med psykolog via produktionen

Hon berättar att det är jobbigt att många väljer att döma henne efter det de ser på tv.

Annons

– Det är väldigt tråkigt att folk väljer att kommentera mig som människa utifrån vad de ser i ett tv-program, som är en liten liten del av mitt liv. Och som dessutom är klippt  till knappt 45 minuter per dag. Men jag försöker att se det positiva i min medverkan och är tacksam för alla fina och omtänksamma meddelanden jag får från tittare.

Får du något stöd från produktionen? 

– Ja, jag har även en psykolog via produktionsbolaget som jag kan prata med när jag mår dåligt, samt att produktionen är fylld av superhärliga människor som jag pratar med från och till. Sedan har jag även tjejerna från säsongen som finns där för mig, och det uppskattar jag verkligen. Vi försöker alla finnas där för varandra, och alla dessa människor från produktionen och programmet har verkligen höjt mig när jag mått dåligt. Sen har jag min familj och mina vänner som alltid stöttar mig oavsett vad, och det gör verkligen mina dagar tusen gånger bättre.

I ett meddelande till Hänt förklarar Susanne Nylén, Presschef Nordic Entertainment Group, hur de agerar när en deltagare får utstå näthat och när de mår som Camilla.

”Vi ger alltid råd och tips gällande hantering av sociala medier innan sändning då Paradise Hotel engagerar, både positivt och negativt. Tillsammans med PH-deltagarna har vi tagit krafttag under premiärveckan genom att påminna tittare på sociala medier genom @paradisehotelse att inte sprida näthat, samt att hot och förtal även är straffbart”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Vi pratar med deltagarna regelbundet under sändningsperioden och för dem som önskar finns det självfallet möjlighet att prata med psykolog, vilket vi hjälper till med. Vi måste komma ihåg att deltagarna och programmet får mycket kärlek också, och vi fortsätter att uppmana alla att kommentera med eftertänksamhet och respekt  precis som man bör vare sig det gäller verkliga livet eller på sociala medier.”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…